Mød de studerende


Vikingerne, landets lille størrelse og den kongelige familie er bare nogle af grundene til at udvekslingsstuderende i alderen 14-18 år fra andre lande kommer til Danmark.

På denne side kan I se de udvekslingsstuderende, som er godkendt til udveksling i Danmark. Hvis en eller flere af disse elever fanger jeres interesse, er I meget velkomne til at kontakte os på inbound@explorius.dk eller telefon 7026 2002.  

Hvis en af eleverne fanger jeres interesse, men I kun har lyst til at binde jer for 5 måneder, kan dette sagtens lade sig gøre. Vi har gode erfaringer med at dele længere ophold mellem 2 værtsfamilier.

Siden bliver opdateret løbende med nye studerende.


Thailand
Wanwisa (Peer), 17 år fra Thailand

Wanwisa er meget interesseret i design/arkitektur. Hun drømmer om at blive arkitekt og at designe sit eget hjem.Derudover interesserer hun sig for tegneserier, karaoke, fotografering, madlavning og musik – elsker at synge og er med i skolens kor. Wanwisa’s yndlings-fritidsbeskæftigelse er at lave desserter. Hun dyrker ikke sport regelmæssigt, men når det sker, så kan hun godt li’ badminton. Hun vil meget gerne prøve at stå på ski, hvis muligheden byder sig.
Wanwisa’s familie består af hendes forældre samt hendes 11-årige lillebror. Wanwisa bor til daglig på skolens kostafdeling, så hun er vant til at klare sig selv. Skolen beskriver hende som dygtig, engageret, hjælpsom og lærenem. Hun har ingen allergier og kan bo hos familie med husdyr.

Wanwisa skal være i Danmark i et skoleår med start august 2017.


Taiwan
Hsuan (Shelby), 18 år fra Taiwan

Shellby kan godt lide at lave mad, bage, tage billeder og lytte til musik. Hun er meget åben overfor at prøve noget nyt, alt fra at lære at ride til at spille på et musikinstrument eller hvilke interesser hendes kommende værtsfamilie end måtte have. Shellby skal efter hendes år i Danmark læse tysk på universitet i Taiwan. Hun elsker nye udfordringer og beskriver sig selv som åben, selvstendig, aktiv, omsorgsfuld, sjov og imødekommende. Derudover elsker hun at bruge tid sammen med sine venner. Husan kommer fra en lille og tæt familie, og har altid været vant til at få internationale indtryk. Hun glæder sig utrolig meget til at komme til Danmark og opleve den danske kultur.

Hsuan skal være i Danmark i et skoleår med start august 2017.


Taiwan
Ke-Yu (Kelly), 16 år fra Taiwan

Ke-Yu bor sammen med sine forældre og storebror. Hun kan godt lide at lave DIY projekter, tegne og læse bøger. Derudover løber hun og spille nogle gange også basketball. Hun kan godt lide kunst og design, og drømmer om selv at blive designer en dag.
Ke-Yu beskriver sig selv som udadvendt, snaksalig og høflig. Hun kan godt lide at bruge tid sammen med sine venner og sin familie. På sin seneste fødselsdag besteg hendes far og hende det højeste bjerg i Taiwan, hvilket var en meget stor oplevelse for hende. Hendes forældre bekskriver hende som forstående og positiv.

Ke-Yu skal være i Danmark et skoleår med start i august 2017.


Januar elever


Matteus, 16 år fra Spanien

Matteus bor lige nu i Spanien sammen med sine forældre og to mindre søskende. Hans mor kommer fra Slovakiet, hvor han også besøger sine bedsteforældre to gange om året. Matteus har også tidligere boet i Slovakiet. Han kan godt lide dyr og passer også familiens dyr som blandet andet består af en kanin og hund. Han spiller også på trommer og kan godt lide at skate, dyrke sport, samt tage billeder. Hans forældre bekskriver ham som selvstændig, følsom, social, åben og god til at hjælpe til.

Matteus skal fra august 2017 - januar 2018 bo hos en familie i Odense. Vi søger en familie der har lyst til at have Matteus boende fra januar til juni 2018, evt. nær Odense så Matteus kan fortsætte sin skolegang.Japan

Mizu, 18 år fra Japan

Mizu er meget kreativ og hun elsker at arbejde med læder, glas og papir. Derudover holder hun af at læse Manga (japanske tegneserier), bøger og at spille klaver. Mizu er ikke det store sportsmenneske, men spiller bordtennis i skolen. I fritiden holder Mizu meget af at shoppe og synge karaoke med sine venner.'
Mens hun er i Danmark vil hun gerne lære at lave dansk mad, samt dansk håndarbejde. Mizu vil også gerne lære japansk håndværk (ex. Origami) og japanske traditioner fra sig. Hun glæder sig desuden til at lære mere om det danske skolesystem, vores velfærdssystem, politik og miljø.
Mizu bor til daglig på øen Okinawa sammen med sine forældre, to brødre på hhv. 19 og 23 år, samt familiens fire katte. Hele familien har navne efter naturen - og Mizu betyder vand. Hun har ingen allergier og kan bo hos familie med husdyr.

Mizu skal fra august 2017 - januar 2018 bo hos en familie i Farum og er blevet optaget på Marie Kruse skolen. Vi søger en familie der har lyst til at have Mizu boende fra januar til juni 2018, evt. nær Farum så Mizu kan fortsætte sin skolegang.


Close
Mange tak for din interesse! Ved afsendelse af denne formular, vil vi enten sende dig den forespurgte information eller kontakte dig. Dine personlige data vil blive gemt i al fortrolighed og vi vil ikke udlevere dine informationer til tredje parter. Ved at fremgå på vores mailing lister vil du modtage updates, nyheder og specielle tilbud, såvel som invitationer til informationsmøder og andre arrangementer. Vælg venligst nedenfor, om du er indforstået med vores vilkår.