Mød de studerendeVikingerne, landets lille størrelse og den kongelige familie er bare nogle af grundene til at udvekslingsstuderende i alderen 14-18 år fra andre lande kommer til Danmark.

På denne side kan I se de udvekslingsstuderende, som er godkendt til udveksling i Danmark. Hvis en eller flere af disse elever fanger jeres interesse, er I meget velkomne til at kontakte os på inbound@explorius.dk eller telefon 7026 2002.  

Hvis en af eleverne fanger jeres interesse, men I kun har lyst til at binde jer for 5 måneder, kan dette sagtens lade sig gøre. Vi har gode erfaringer med at dele længere ophold mellem 2 værtsfamilier.

Siden bliver opdateret løbende med nye studerende.Leonie, 15 år fra Australien

Leonie kan godt lide at spille computer, spille Xboks, lytte til musik og spille på bas. Derudover er hun meget kreativ, tegner, maler, syr og læser tegneserier. Hendes far kommer oprindeligt fra Argentina, så Leonie er vant til at møde folk fra en anden kultur end den hun selv er vokset op i. Leonie beskriver sig selv som åbensindet og omsorgsfuld. Hendes forældre beskriver hende som intelligent, god til at hjælpe til, sjov og god til at håndtere svære situationer.
Leonie har mild astma, er allergisk overfor støv, men kan godt bo sammen med dyr og så spiser hun ikke svinekød og skalddyr.

Leonie skal være i Danmark tre måneder fra slut oktober 2017Jordon, 17 år fra Australien

Jordon elsker at spille volleyball og kan også godt lide at bage, være sammen med venner og læse. Hun er meget ambitiøs og med en særlig passion for historie, litteratur og sprog. Jordon spiller volleyball og deltager også i et program for unge i det australske flyvevåben. Hun er meget tæt knyttet til sin mor og sine to bedste veninder, derudover har hun også en lille bror og en lille hund.
Hun beskriver sig selv, som en til tider stille pige som er meget energisk og som elsker at prøve nye ting og som er snaksaglig. Hendes mor glad, udadgående og målrettet.
Jordon er allergisk overfor katte.

Jordon skal være i Danmark et semester med start i januar 2018.Brooke, 17 år fra Australien

Brooke elsker at tilbringe tid med sin familie, og de tager blandt andet på camping, ud at sejle og dyrker motion. Brooke har før prøvet at stå på ski og vil gerne prøve det igen mens hun er i Danmark.
Brooke har en lillebror som hun har et rigtig godt forhold til, og som hun elsker at fjolle og grine med. De hjælper begge til derhjemme med rengøring, oprydning, tøjvask og madlavning, så Brooke er vant til at tage ansvar i hjemmet.
Brooke drømmer om at studere psykologi, og går meget op i sin skole.
Hun kan godt virke lidt genert i starten, men hendes venner beskriver hende som værende positiv, udadvendt, åbensindet, glad og snaksalig. Brooke og hendes familie har selv haft en udvekslingselev fra Tyskland boende i 10 måneder, så hun glæder sig vildt meget til selv at være udvekslingselev hos en kommende familie.

Brooke skal være i Danmark i et skoleår med start januar 2018.Charlotte Grace, 17 år fra Australien

Charlotte kan godt lide at lytte til musik (især k-pop), synge og danse. Hun elsker at prøve nye ting og har derfor både danset forskellige stilarter, spillet netbold, basketbaal og footy. Charlotte glæder sig meget til at lære om Danmark og håber på at kunne vise sin værtsfamilie lige netop hvem hun er. Nemlig en hårdtarbejdende, sjov, udadvendt, ærlig og kreativ pige som er nem at være sammen med og har let til latter.
Charlottes mor beskriver hende som eventyrlysten, nysgerrig og generøs, og så glæder hun sig ellers til at Charlottes store drøm om at prøve at bo i Danmark kommer til at gå i opfyldelse.

Charlotte skal være i Danmark i et skoleår med start januar 2018David, 16 år fra Australien

David er interesseret i politik og kultur, derudover elsker han at lave mad og drømmer om en dag at blive kok. Han kan godt lide at vandre, cykle, være sammen med sine venner og familie, samt spille computer. Drømmen om at komme til Danmark og bo hos en værtsfamilie er ikke helt ny for David, han har nemlig haft den i over tre år. Han håber på at kunne sige ”rød grød med fløde” inden hans tid i Danmark er ovre. Han elsker at campere og være ude i naturen, og glæder sig til at møde sin værtsfamilie.

David er spejder leder og bruger derfor meget tid på dette. Han føler dette er en rigtig god måde for at lære om disciplin og at udfordre sig selv.
Hans mor beskriver ham som positiv, udadvendt og hensynsfuld. Hun siger han har en god sans for retfærdighed og ofte hjælper dem som har brug for en ekstra hånd.

David spiser til dagligt begrænsede mænger kød, men kan nemt tilpasse sig en værtsfamilie som er vant til noget andet.

David skal være i Danmark i et skoleår med start januar 2018.


New Zealand
Patricia, 18 år fra New Zealand

Patricia kommer oprindeligt fra Filippinerne, men har de sidste syv år boet i New Zealand sammen med sin familie. Hun er meget kreativ og elsker at male, tegne, skrive og bage. Derudover spiller hun også på flere instrumenter og kan godt lide at synge. Patricia elsker at lære nye ting og prøver altid af finde ud af hvordan ting hænger sammen. Hun kan godt lide at bruge tid sammen med sin familie, som også består af en bror.
Hendes mor beskriver hende som stille, hjælpsom, nysgerrig, moden og smilende. Hun har kendt til Patricias ønske om at ville være en udvekslingselev i flere år, og glæder sig over at hendes store drøm endelig kan blive indfriet.
Patricia glæder sig til at lære at cykle ordenligt.

Patricia skal være i Danmark i to måneder med start januar 2018.Ellie, 16 år fra Australien

Ellie har tidligere været i Cambodia og lavet frivilligt arbejde. Hun bruger meget tid med sine lille søstre og så kan hun godt lide at læse og besøge museums. Ellie løber også regelmæssigt og så håber hun på at kunne komme ud og vandre lidt i det danske land. Hendes mor har tidligere været udvekslingselev, så derfor er denne mulighed noget som altid har ligget i kortene for Ellie.
Ellie har læst Harry Potter bøgerne flere gange, første gang da hun var blot syv år gammel. Hun er dermed lidt af en læsehest og nyder at læse en god bog. Hun beskriver sig selv som sød, venlig og imødekommende. Ellies mor beskriver hende som intelligent, empatisk, snaksalig, sjov og følsom.
Ellie er allergisk overfor pelsdyr og af kød spiser hun kun kylling.

Ellie skal være i Danmark et skoleår med start januar 2018.


German
Marie, 17 år fra Tyskland

Marie går til roning og interessere sig for europæisk politik, hun kan også godt lide at læse, spille klaver og være sammen med sine venner og veninder. Marie beskriver sig selv som åbensindet, hjælpsom, glad og en pige med humor. Hun har mange gange været i Danmark på ferie, og elsker at opleve den danske kultur og natur. Hendes forældre beskriver hende som ansvarlig, venlig, ukompliceret, ærlig og sikker. Marie kan i skolen godt lide matematik, fysik og geografi.

Marie skal være i Danmark et semester med start i januar 2018.Matteus, 16 år fra Spanien

Matteus bor lige nu i Spanien sammen med sine forældre og to mindre søskende. Hans mor kommer fra Slovakiet, hvor han også besøger sine bedsteforældre to gange om året. Matteus har også tidligere boet i Slovakiet. Han kan godt lide dyr og passer også familiens dyr som blandet andet består af en kanin og hund. Han spiller også på trommer og kan godt lide at skate, dyrke sport, samt tage billeder. Hans forældre bekskriver ham som selvstændig, følsom, social, åben og god til at hjælpe til.

Matteus skal fra august 2017 - januar 2018 bo hos en familie i Odense. Vi søger en familie der har lyst til at have Matteus boende fra januar til juni 2018, evt. nær Odense så Matteus kan fortsætte sin skolegang.Japan

Mizu, 18 år fra Japan

Mizu er meget kreativ og hun elsker at arbejde med læder, glas og papir. Derudover holder hun af at læse Manga (japanske tegneserier), bøger og at spille klaver. Mizu er ikke det store sportsmenneske, men spiller bordtennis i skolen. I fritiden holder Mizu meget af at shoppe og synge karaoke med sine venner.'
Mens hun er i Danmark vil hun gerne lære at lave dansk mad, samt dansk håndarbejde. Mizu vil også gerne lære japansk håndværk (ex. Origami) og japanske traditioner fra sig. Hun glæder sig desuden til at lære mere om det danske skolesystem, vores velfærdssystem, politik og miljø.
Mizu bor til daglig på øen Okinawa sammen med sine forældre, to brødre på hhv. 19 og 23 år, samt familiens fire katte. Hele familien har navne efter naturen - og Mizu betyder vand. Hun har ingen allergier og kan bo hos familie med husdyr.

Mizu skal fra august 2017 - januar 2018 bo hos en familie i Farum og er blevet optaget på Marie Kruse skolen. Vi søger en familie der har lyst til at have Mizu boende fra januar til juni 2018, evt. nær Farum så Mizu kan fortsætte sin skolegang.


Elever til sommer 2018


Charlotte, 18 år fra Australien

Charlotte, som også bliver kaldt Charli, elsker at danse, og er meget passioneret omkring sin dans. Hun kunne også godt tænke sig at starte til dans i Danmark. I sin fritid læser Charlotte bøger, er sammen med venner, lytter til musik og træner i fitnesscenter. Hun har desuden en interesse i at lave scrapbøger, som giver hende ro i hverdagen.
Charlotte går meget op i sin skole, men bruger også meget tid med sine venner. Når Charlotte hænger ud med sine venner går de i biografen, shopper og kan tale i timevis. Charlotte er en meget social person, og glæder sig til at lære sin nye værtsfamilie i Danmark at kende og dele interesser og kultur med dem.
Hendes familie siger om hende at hun er en både glad, moden, lærenem og omsorgsfuld pige, som er nem at have med at gøre.

Charlotte skal være i Danmark i et skoleår, indtil juni 2018, skal hun bo hos en familie i Odense. Herefter søger vi efter en familie (gerne i området) som kunne tænkte sig at have hende boende den sidste tid af hendes ophold.


Close
Mange tak for din interesse! Ved afsendelse af denne formular, vil vi enten sende dig den forespurgte information eller kontakte dig. Dine personlige data vil blive gemt i al fortrolighed og vi vil ikke udlevere dine informationer til tredje parter. Ved at fremgå på vores mailing lister vil du modtage updates, nyheder og specielle tilbud, såvel som invitationer til informationsmøder og andre arrangementer. Vælg venligst nedenfor, om du er indforstået med vores vilkår.