Mød de studerendeI januar 2018 har vi flere udenlandske elever, som ønsker at komme til Danmark i kortere eller længere tid, og vi søger derfor værtsfamilier.

Overvejer I at blive værtsfamilie, kan I her på siden se om der er en elev, som I tænker vil passe godt ind i jeres familie.

Husk at vi hjælper jer med alt det praktiske - det vigtigste er, at I har lysten til at blive værtsfamilie!

Hvis en eller flere af disse elever fanger jeres interesse, er I meget velkomne til at kontakte os på inbound@explorius.dk eller telefon 7026 2002.  

Hvis en af eleverne fanger jeres interesse, men I kun har lyst til at binde jer for 5 måneder, kan dette sagtens lade sig gøre. Vi har gode erfaringer med at dele længere ophold mellem 2 værtsfamilier.

Siden bliver opdateret løbende med nye studerende.


Charlotte Grace, 17 år fra Australien

Charlotte kan godt lide at lytte til musik (især k-pop), synge og danse. Hun elsker at prøve nye ting og har derfor både danset forskellige stilarter, spillet netbold, basketbaal og footy. Charlotte glæder sig meget til at lære om Danmark og håber på at kunne vise sin værtsfamilie lige netop hvem hun er. Nemlig en hårdtarbejdende, sjov, udadvendt, ærlig og kreativ pige som er nem at være sammen med og har let til latter.
Charlottes mor beskriver hende som eventyrlysten, nysgerrig og generøs, og så glæder hun sig ellers til at Charlottes store drøm om at prøve at bo i Danmark kommer til at gå i opfyldelse.

Charlotte skal være i Danmark i et skoleår med start januar 2018Ellie, 16 år fra Australien

Ellie har tidligere været i Cambodia og lavet frivilligt arbejde. Hun bruger meget tid med sine lille søstre og så kan hun godt lide at læse og besøge museums. Ellie løber også regelmæssigt og så håber hun på at kunne komme ud og vandre lidt i det danske land. Hendes mor har tidligere været udvekslingselev, så derfor er denne mulighed noget som altid har ligget i kortene for Ellie.
Ellie har læst Harry Potter bøgerne flere gange, første gang da hun var blot syv år gammel. Hun er dermed lidt af en læsehest og nyder at læse en god bog. Hun beskriver sig selv som sød, venlig og imødekommende. Ellies mor beskriver hende som intelligent, empatisk, snaksalig, sjov og følsom.
Ellie er allergisk overfor pelsdyr og af kød spiser hun kun kylling.

Ellie skal være i Danmark et skoleår med start januar 2018.Matteus, 16 år fra Spanien

Matteus bor lige nu i Spanien sammen med sine forældre og to mindre søskende. Hans mor kommer fra Slovakiet, hvor han også besøger sine bedsteforældre to gange om året. Matteus har også tidligere boet i Slovakiet. Han kan godt lide dyr og passer også familiens dyr som blandet andet består af en kanin og hund. Han spiller også på trommer og kan godt lide at skate, dyrke sport, samt tage billeder. Hans forældre bekskriver ham som selvstændig, følsom, social, åben og god til at hjælpe til.

Matteus skal fra august 2017 - januar 2018 bo hos en familie i Odense. Vi søger en familie der har lyst til at have Matteus boende fra januar til juni 2018, evt. nær Odense så Matteus kan fortsætte sin skolegang.


Japan

Mizu, 18 år fra Japan

Mizu er meget kreativ og hun elsker at arbejde med læder, glas og papir. Derudover holder hun af at læse Manga (japanske tegneserier), bøger og at spille klaver. Mizu er ikke det store sportsmenneske, men spiller bordtennis i skolen. I fritiden holder Mizu meget af at shoppe og synge karaoke med sine venner.'
Mens hun er i Danmark vil hun gerne lære at lave dansk mad, samt dansk håndarbejde. Mizu vil også gerne lære japansk håndværk (ex. Origami) og japanske traditioner fra sig. Hun glæder sig desuden til at lære mere om det danske skolesystem, vores velfærdssystem, politik og miljø.
Mizu bor til daglig på øen Okinawa sammen med sine forældre, to brødre på hhv. 19 og 23 år, samt familiens fire katte. Hele familien har navne efter naturen - og Mizu betyder vand. Hun har ingen allergier og kan bo hos familie med husdyr.

Mizu skal fra august 2017 - januar 2018 bo hos en familie i Farum og er blevet optaget på Marie Kruse skolen. Vi søger en familie der har lyst til at have Mizu boende fra januar til juni 2018, evt. nær Farum så Mizu kan fortsætte sin skolegang.


Elever til sommer 2018


Charlotte, 18 år fra Australien

Charlotte, som også bliver kaldt Charli, elsker at danse, og er meget passioneret omkring sin dans. Hun kunne også godt tænke sig at starte til dans i Danmark. I sin fritid læser Charlotte bøger, er sammen med venner, lytter til musik og træner i fitnesscenter. Hun har desuden en interesse i at lave scrapbøger, som giver hende ro i hverdagen.
Charlotte går meget op i sin skole, men bruger også meget tid med sine venner. Når Charlotte hænger ud med sine venner går de i biografen, shopper og kan tale i timevis. Charlotte er en meget social person, og glæder sig til at lære sin nye værtsfamilie i Danmark at kende og dele interesser og kultur med dem.
Hendes familie siger om hende at hun er en både glad, moden, lærenem og omsorgsfuld pige, som er nem at have med at gøre.

Charlotte skal være i Danmark i et skoleår, indtil juni 2018, skal hun bo hos en familie i Odense. Herefter søger vi efter en familie (gerne i området) som kunne tænkte sig at have hende boende den sidste tid af hendes ophold.


Close
Mange tak for din interesse! Ved afsendelse af denne formular, vil vi enten sende dig den forespurgte information eller kontakte dig. Dine personlige data vil blive gemt i al fortrolighed og vi vil ikke udlevere dine informationer til tredje parter. Ved at fremgå på vores mailing lister vil du modtage updates, nyheder og specielle tilbud, såvel som invitationer til informationsmøder og andre arrangementer. Vælg venligst nedenfor, om du er indforstået med vores vilkår.