Mød de studerende

Få en fantastisk oplevelse som værtsfamilie!
Hos Explorius byder vi løbende udvekslingselever velkommen. Eleverne kommer fra hele verden for at blive en del af en dansk familie fra 3 til 10 måneder og ankommer ofte i august eller januar måned, og få ankomster i november.

Overvejer I at blive værtsfamilie, kan I her lære de kommende elever bedre at kende og se om der er en elev, som I tænker vil passe godt ind i jeres familie. Hos Explorius vælger I selv jeres nye familiemedlem.

Explorius hjælper med det praktiske og får eleven indskrevet på en skole - det vigtigste er, at I har lysten til at blive værtsfamilie og give et ungt menneske chancen for at opleve Danmark og hverdagen i jeres familie!

Hvis I tænker at en af eleverne kunne passe godt ind hos jer, så kontakt os på telefon allerede i dag 7026 2002 og få mere information om den enkelte elev.

Lad jer ikke skræmme, hvis I falder for en elev der skal være i Danmark i et skoleår og I kun har mulighed for at binde jer for 5 måneder. Kontakt os for mere information.

Siden bliver opdateret løbende med nye elevprofiler.


Elev fra Italien til Danmark
Tommaso│August 2018│17 år│Ingen allergier

Interesserer sig for karate, dans, ski og sejle

 Lær Tommaso at kende


Elev fra Brasilien til Danmark


Maria
│August 2018│16 år│Ingen allergier

Interesserer sig for at læse, lave mad og spille guitar

 Lær Maria at kende


Elev fra Tyskland til Danmark


Lara
│August 2018│16 år│Allergier: Støvmide, hund og kat

Interesserer sig for sport, ridning og spille klaver

 Lær Lara at kende


Elever fra Australien til Danmark


Brooke│
August 201818 årIngen allergier

Interesserer sig for fitness, læse og bruge tid med familien

 Lær Brooke at kende


Close
Mange tak for din interesse! Ved afsendelse af denne formular, vil vi enten sende dig den forespurgte information eller kontakte dig. Dine personlige data vil blive gemt i al fortrolighed og vi vil ikke udlevere dine informationer til tredje parter. Ved at fremgå på vores mailing lister vil du modtage updates, nyheder og specielle tilbud, såvel som invitationer til informationsmøder og andre arrangementer. Vælg venligst nedenfor, om du er indforstået med vores vilkår.