High School i Canada

I Canada kan du vælge at gå i skole i Nova Scotia, Ontario, Alberta eller British Columbia. Du vil du få en skoleplacering, der passer til dine ønsker for fag, sport og aktiviteter.

Uddannelse af høj standard
I Canada samarbejder vi med skoler, der er kendt for deres fremragende undervisning.

Nova Scotia
I Nova Scotia, som er Canadas varmeste provins, findes der omkring 90 forskellige skoler. Vores samarbejdspartner i Nova Scotia har meget erfaring i at tage godt imod udvekslingsstuderende. Eleverne føler sig meget velkomne og føler sig hurtigt hjemme. Gennem vores direkte samarbejde med skoledistrikterne, har vi mulighed for at tilbyde dig en skole, som matcher dine interesser og de fag du ønsker at læse. Skolerne har alle et højt akademisk niveau og har et stort udvalg af aktiviteter!

Nova Scotia er den anden mindste provins i Canada, men næst størst, når det gælder befolkningen. Der bor næsten en million mennesker i Nova Scotia. Halifax, som er hovedstaden, er en moderne havneby, hvor der findes meget at lave. Nova Scotia hænger sammen med New Brunswik men er næsten som en ø. Nova Scotia ligger på højde med Frankrig - klimaet er som i Danmark, men varmere om sommeren og koldere om vinteren.

Ontario
Ontario er Canadas mest folkerige provins, og næste 40 % af Canadas befolkning bor her. Ontario er centrum for politik, økonomi og uddannelse. Som udvekslingsstudent kan du vælge at studere i Canadas hovedstad, Ottawa - en historisk by, der har meget at byde på.

Alberta
I Alberta bliver man som udvekslingsstudent placeret i, og omkring byen Medicine Hat, ca. tre timers kørsel fra Calgary. Medicine Hat er med sine 61.000 indbyggere én af landets mest trygge byer. Med sine mange fritidsfaciliteter og veludviklede offentlige transportsystem, er byen en ren oase i hjertet af et prærielandskab. Skolerne i Medicine Hat er specielt attraktive på grund af mange rekreations- og fritidsfaciliteter, som svømmehaller, baseballbaner, skateparker, tennisbaner og hele 92 kilometer cykel- og gangstier.

British Columbia
I british Columbia samarbejder vi med skoler i Squamish, Whistler og Pemberton. 

Squamish er omgivet af bjerge, svøbt i naturlig skønhed og er en misundelsesrig del af sydkysten. Squamish har alt: Lokation, geografi, dyreliv og vejr. Squamish har et indbyggertal på omkring 20.000 og er et pulserende lokalsamfund.

Whistler anses for at være et af de bedste skiområder og var vært for vinter-OL i 2010. Whistler har også en fantastisk sommer, der byder på koanosejlads, ridning i det fri, fiskeri og golf.

Pemberton ligger i en stor dal omgivet af bjerge. Et af de mest karakterrige træk for Pemberton er det 8.000 fod høje bjerg Mount Currie. Dets overvældende åsyn er måske det mest bemærkelsesværdige i dalen, omgivet af sneklædte bjergtoppe. Ridning er en populær sportsgren i samfundet, såvel som langrendsski, klatring og cykling.

Close
Mange tak for din interesse! Ved afsendelse af denne formular, vil vi enten sende dig den forespurgte information eller kontakte dig. Dine personlige data vil blive gemt i al fortrolighed og vi vil ikke udlevere dine informationer til tredje parter. Ved at fremgå på vores mailing lister vil du modtage updates, nyheder og specielle tilbud, såvel som invitationer til informationsmøder og andre arrangementer. Vælg venligst nedenfor, om du er indforstået med vores vilkår.