Udveksling i Canada

Vil du gerne på udveksling til Canada? Har du specifikke ønsker til dit ophold? Så er vores High School Select program det rette for dig, da du i høj grad kan bestemme, hvordan dit ophold skal være ved at vælge enten område eller skole. I Canada samarbejder vi med skoler af høj standard.

OBS! Denne side er under opdatering!

Livet i Canada
Under opdatering

Værtsfamilien
Under opdatering

Din High School
Som Select-elev har du mulighed for at vælge, hvilken skole du gerne vil gå på, samt hvilke fag du ønsker at læse. Det kan også være, at du har nogle specifikke interesser du ønsker at dyrke. Der er masser af gode muligheder for at kombinere akademiske fag med lidt anderledes og sjove fag. Det er en af de store fordele, som High School Select i Canada har. Da Select-programmet er et akademisk program, vil du tage stilling til, hvilken skole du ønsker at gå på - derefter vil resten af din placering blive planlagt. Se nogle af de skoler vi anbefaler

Hvem kan søge og hvornår rejser du?
For at komme på udveksling i Canada gælder Explorius' generelle ansøgnings betingelser.
Din afrejse vil ligge omkring slutningen af juli frem til midt i september. Din hjemrejse til Danmark vil ligge omkring maj/juni året efter.
Dit ophold starter med en Soft Landing Camp, som er inkluderet i prisen.

Priser
I High School Select programmet kan priserne variere, alt efter hvilken skole eller område du vælger. Du kan læse mere om vores priser her.


Close
Mange tak for din interesse! Ved afsendelse af denne formular, vil vi enten sende dig den forespurgte information eller kontakte dig. Dine personlige data vil blive gemt i al fortrolighed og vi vil ikke udlevere dine informationer til tredje parter. Ved at fremgå på vores mailing lister vil du modtage updates, nyheder og specielle tilbud, såvel som invitationer til informationsmøder og andre arrangementer. Vælg venligst nedenfor, om du er indforstået med vores vilkår.