Værd at vide om La Réunion


Her på siden finder du praktisk information om udveksling på La Reunion. Savner du mere information? Så kontakt os endelig, så fortæller vi dig alt, hvad du har brug for at vide!

Vi tilbyder følgende program til La Reunion: High school Classic, som er det traditionelle program til dig uden særlige krav til dit ophold.

Optagelseskrav: Du skal være mellem 14-18 år, og du må ikke have afsluttet en gymnasial uddannelse, se aldersgrænser.

Mulighed for at ønske område: Nej.

Afrejsetidspunkt: Start eller midt august, samt januar eller februar.

Programlængde: Ca. 10 måneder.

Skoleuniform: Nej.

Sprog og sprogkundskaber: Alt vil foregå på fransk. Der er ingen krav til, at du skal have kendskab til fransk inden dit ophold. Det er dog vigtigt at du har motivation for at lære fransk.

Visum: Nej. Du skal dog registreres hos det lokale politi ved ankomst.

Forberedelse: Vi vil gøre alt hvad vi kan for at forberede dig og dine forældre på dit udvekslingsår. Vi har flere forberedende møder, som klæder dig godt på. Der er ingen Soft Landing Camp på La Reunion, men din lokale kontaktperson vil sørge for at arrangere et orienteringsmøde ved ankomst for at hjælpe dig godt i gang.

Har du flere spørgsmål? Så kontakt os allerede i dag!


Close
Mange tak for din interesse! Ved afsendelse af denne formular, vil vi enten sende dig den forespurgte information eller kontakte dig. Dine personlige data vil blive gemt i al fortrolighed og vi vil ikke udlevere dine informationer til tredje parter. Ved at fremgå på vores mailing lister vil du modtage updates, nyheder og specielle tilbud, såvel som invitationer til informationsmøder og andre arrangementer. Vælg venligst nedenfor, om du er indforstået med vores vilkår.