Tilmeld dig inden 1. november!


Se denne skønne video, som en af vores studerende i Australien har lavet!
Musik: "Spring In My Step" by Silent Partner

Drømmer du om at komme på udveksling i skoleåret 2018/19? Så er det nu tid til at ansøge, hvis du vil være sikker på at få en plads i vores program!

Du kan frit vælge imellem alle vores spændende destinationer, som blandt andet USA, Australien, Frankrig, Argentina, Japan, Spanien og meget meget mere.

Hvordan du kommer igang
For at ansøge om en plads til næste skoleår, skal du først tilmelde dig et personligt interview, hvor vi lærer hinanden at kende. Når du er godkendt til vores program, bliver du bedt om at bekræfte, at du gerne vil afsted, hvorefter du er tilmeldt programmet. 
Det er denne proces, som du skal nå inden 1. november, hvis du vil være sikker på at få en plads på vores program for skoleåret 2018/19.

Hvis du har nogle spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os. Send os en besked eller ring til os - vi står klar til at hjælpe dig!

Vi ser frem til at høre fra dig!


Close
Mange tak for din interesse! Ved afsendelse af denne formular, vil vi enten sende dig den forespurgte information eller kontakte dig. Dine personlige data vil blive gemt i al fortrolighed og vi vil ikke udlevere dine informationer til tredje parter. Ved at fremgå på vores mailing lister vil du modtage updates, nyheder og specielle tilbud, såvel som invitationer til informationsmøder og andre arrangementer. Vælg venligst nedenfor, om du er indforstået med vores vilkår.