Tilmeld dig i god tid og få et godt tilbud!

High School i udlandet
Overvejer du at tage på udveksling i 2019-20 så kan det betale sig, at være ude i god tid! Tilmeld dig nu og få programmet til 2018-19 priser! 

Tilmelder du dig nu, vil du ikke kun få glæde af en god pris, du har også muligheden for at få et gratis områdeønske med i prisen, i enten USA, Australien, Spanien eller Italien! 
Tilbuddet gælder til og med d. 31 maj 2018 og der er begrænset antal pladser til hvert områdeønske. Derfor gælder først til mølle princippet!

Hvis du er interesseret i udveksling i USA, kan vi tilbyde dig et gratis områdeønske i et af de følgende områder/stater:

  • Californien
  • Alabama
  • Texas
  • Washington
  • Great Lakes - Michigan, Indiana, Ohio, Illinois, Wisconsin
  • Metro - Houston, Dallas, Seattle, Chicago, Detroit, Portland, Alabama

For at kunne ønske et område i USA, skal du dog være opmærksom på, at du skal have mindst 10 i gennemsnit og ikke må have hverken allergier, sygdomme eller særlige diæter. Vær også opmærksom på øvrige krav*

Er du mere interesseret i et år "Down Under" så kan vi tilbyde dig et gratis områdeønske i Australien i enten North South Wales eller Victoria. Valget er dit!

Går du og drømmer om noget helt andet? Måske at komme til et land hvor du kan lære et helt nyt sprog, såsom Italien eller Spanien?
I Italien kan du vælge mellem Venedig og Firenze! I Spanien har du muligheden for at vælge enten Madrid, Alicante, Valencia, Cadiz og Granada! 

Kontakt os i dag hvis du vil høre mere om tilbuddet, eller bestil dit interview med det samme - husk at notere dit ønske i kommentar feltet.

Vi glæder os til at sende dig på dit livs eventyr!

*Der er også nogle krav i forhold til din ansøgning. Du skal have 222 eller mere i din ELTiS-test, samt have 7 eller mere i dit engelsk interview, som din lærer udfylder.