Get Ready og Pre-Departure!

Forberedende møder

Når du rejser med Explorius, har vi altid dig og din familie i fokus, og det vigtigste for os før du rejser er, at I alle føler jer trygge, når afrejsedagen kommer. Derfor lægger vi stor vægt på at forberede dig og din familie.

Forberedelse og forventninger
Størstedelen af vores tidligere elever beskriver deres år som det bedste nogensinde, dog vil der være tider i løbet af året, hvor man måske bliver frustreret grundet kulturelle forskelle, sprogbarrierer eller hjemvé. På vores forberedende møder har vi blandt andet fokus på disse områder. Vi deler ud af vores viden og erfaring, og har workshops hvor så mange af mulige udfordringer bliver afdækket, så du altid har styr på hvordan diverse situationer skal tackles under rejsen.

Hvilke forberedende møder får du og dine forældre?
Alle møder før afrejse er både for dig og forældre, da forberedelse og afstemning af forventninger inden et udvekslingsophold, er vigtige for hele familien.

Vi afholder Get Ready Workshops i Jylland, på Sjælland og online. Disse møder er frivillige; vi anbefaler dog, at du deltager i alle møderne, da du på den måde er bedst muligt forberedt på dit livs eventyr. Her møder du også de andre som skal på udveksling, og du kan dele erfaringer med dem allerede.

Derudover har vi et obligatorisk Pre Departure Orientation møde, hvor du og minimum en af dine forældre/værger skal deltage. Det er til møde, at vi gennemgår det sidste før du er helt klar til rejsen, og du kan stille de sidste spørgsmål, der kan være dukket op.

Efter de forberedende møder forsætter forberedelsen på vores Soft Landing Camp i en by i det land, som du skal på udveksling i. Vi har Soft Landing Camps i 11 lande, se hvilke lande her.

Tilmeld dig udveksling i god tid
Tryghed og forberedelse er nogle af nøgleværdierne hos os, og derfor går vi aldrig på kompromis med disse ting. Tilmeld dig dit år på udveksling 1-1½ år før du skal af sted, for at få den bedst mulige forberedelse. Du kan starte din tilmelding her.

 


Close
Mange tak for din interesse! Ved afsendelse af denne formular, vil vi enten sende dig den forespurgte information eller kontakte dig. Dine personlige data vil blive gemt i al fortrolighed og vi vil ikke udlevere dine informationer til tredje parter. Ved at fremgå på vores mailing lister vil du modtage updates, nyheder og specielle tilbud, såvel som invitationer til informationsmøder og andre arrangementer. Vælg venligst nedenfor, om du er indforstået med vores vilkår.