Informationsmøder


Velkommen til informationsmøde hos Explorius

Mød os og få mere information om dine muligheder for et High School ophold i udlandet. Vi vil fortælle en masse om vores mange destinationer og livet som udvekslingsstudent.

Vi afholder løbende informationsmøder rundt i hele Danmark. Så kom forbi og bliv klogere på, hvad det vil sige at tage på udveksling. Møderne er gratis og uforpligtende.

Til højre finder du datoer samt de byer vi kommer til, og vi vil løbende opdatere listen med nye datoer og byer.

For at tilmelde dig, klikker du på den by og dato, som passer dig og udfylder formularen på siden. Hvis du tilmelder dig via smartphone, finder du listen længere nede på siden.

Hvis ingen af datoerne eller byerne passer, så ring til os på 70 26 20 02, så booker vi et gratis og uforpligtende interview til dig.


Close
Mange tak for din interesse! Ved afsendelse af denne formular, vil vi enten sende dig den forespurgte information eller kontakte dig. Dine personlige data vil blive gemt i al fortrolighed og vi vil ikke udlevere dine informationer til tredje parter. Ved at fremgå på vores mailing lister vil du modtage updates, nyheder og specielle tilbud, såvel som invitationer til informationsmøder og andre arrangementer. Vælg venligst nedenfor, om du er indforstået med vores vilkår.