Forsikringer

Rejseforsikring
Som udvekslingselev skal du have en forsikring, der gælder under hele opholdet i værtslandet. Explorius formidler en forsikring, der er specielt udformet til udvekslingsophold og dækker sygdom/ulykke, ansvar og bagage. Forsikringen koster 5.990 kr. for lande udenfor EU og 4.990 kr. for lande indenfor EU.

Afbestillingsforsikring
Det er frivilligt at tegne en afbestillingsforsikring igennem Explorius, men vi anbefaler det. 

Afbestillingsforsikringen giver dig mulighed for at sikre dig, så at du kan få programprisen minus de første 5.000 kr. refunderet. 

Der er to forsikringer at vælge imellem: Den lille og den store afbestillingsforsikring. 

Den lille afbestillingsforsikring 
Den lille afbestillingsforsikring gælder, hvis eleven eller en nær pårørende (forældre/værge eller søskende) bliver alvorligt syg, kommer ud for en ulykke eller dødsfald inden afrejsen. 

Ved brug af den lille afbestillingsforsikring kræves dokumentation i form af lægeerklæring eller dødsattest. Pris: 790 kr.

Den store afbestillingsforsikring 
Den store afbestillingsforsikring giver ret til at afbestille uanset grund op til afrejsen. Pris: 10% af programafgiften.


Tilbage til priser og information
Close
Mange tak for din interesse! Ved afsendelse af denne formular, vil vi enten sende dig den forespurgte information eller kontakte dig. Dine personlige data vil blive gemt i al fortrolighed og vi vil ikke udlevere dine informationer til tredje parter. Ved at fremgå på vores mailing lister vil du modtage updates, nyheder og specielle tilbud, såvel som invitationer til informationsmøder og andre arrangementer. Vælg venligst nedenfor, om du er indforstået med vores vilkår.