High School Select priser

Priser for et skoleår:
Explorius High School Select   Priser studieår 2018/19*
Australien Select fra 150.600 DKK
New Zealand Select fra 145.400 DKK
Canada Select fra 136.000 DKK
USA Select fra 129.900 DKK
Storbritannien Select fra 236.800 DKK
Frankrig Select fra  136.700 DKK
Spanien Select fra  117.300 DKK

*Priserne varierer afhængig af, hvilken skole du vælger. Vores fra-priser på Select programmet inkluderer også Explorius' servicepakke. Prisen for vores servicepakke ses nedenfor.

Priser for servicepakker:

Explorius Select Servicepakke Priser 2018/19*
Australien 60.000 DKK
New Zealand 60.000 DKK
Canada 55.000 DKK
USA 55.000 DKK
Storbritannien 50.000 DKK

*Servicepakken inkluderer:
Forberedende møder, flybilletter tur/retur København, support før og under opholdet samt hjælp til ansøgning til værtslandet og visumansøgning. 
Soft Landing Camp i Storbritannien og USA er inkluderet i servicepakken. 

Select betalingsbetingelser
Prisen for Select programmet er afhængig af, hvilken skole du skal gå på. Der betales direkte i den lokale valuta til skolen, og betaling til værtsfamilien er inkluderet i prisen. Som regel vil Rejseforsikringen ligeledes fremgå af den faktura, som I modtager fra skolen.

Omkostninger udover programprisen:

  • Afbestillingsforsikring. Den lille afbestillingsforsikring er obligatorisk og koster 790 kr. Du kan også vælge den store som koster 10 % af programprisen 
  • Lægeundersøgelse & Vaccinationer. Prisen er afhængig af, hvilket land du rejser til, da der er forskel på krav til vaccinationer. Ikke alle lande kræver vaccinationer
  • Lufthavnstillæg, flyskatter og andre udgifter
Derudover skal du også påregne udgifter til:

  • Lommepenge - her anbefaler vi ca. 1.500-2.000 kr. om måneden. til f.eks. skolefrokost, transport, shopping mm
  • Skoleuniform (i de lande og på de skoler, hvor det kræves)
  • Skolebøger 
  • Mobiltelefoni
Soft Landing Camp i Storbritannien og USA, er inkluderet i prisen. Ønsker du at komme på Soft Landing Camp i New Zealand eller Australien kan dette tilkøbes. Se prisen her.


Close
Mange tak for din interesse! Ved afsendelse af denne formular, vil vi enten sende dig den forespurgte information eller kontakte dig. Dine personlige data vil blive gemt i al fortrolighed og vi vil ikke udlevere dine informationer til tredje parter. Ved at fremgå på vores mailing lister vil du modtage updates, nyheder og specielle tilbud, såvel som invitationer til informationsmøder og andre arrangementer. Vælg venligst nedenfor, om du er indforstået med vores vilkår.