Om ExploriusHjerteligt velkommen til Explorius!


Om Explorius - vi er eksperter i High School ophold
Hos Explorius har vi valgt udelukkende at fokusere på High School ophold, og det gør os til specialister på området. Vi realiserer vores tanker om, hvordan vi mener studierejser bør være. De skal være så trygge, at det eneste du skal bekymre dig om, er at have det sjovt, så gennemtænkt, at du får en oplevelse, der varer hele livet og så sikre, at dine forældre slipper for at ligge vågne om natten.

At få en god oplevelse er et fælles ansvar. Nøglen til et vellykket udvekslingsprogram ligger lige så meget hos dig selv, som hos os som arrangør. Derfor anstrenger vi os lidt ekstra for at informere om vores program på en omfattende og forståelig måde. Vi sikrer os også, at du er moden nok til et år væk hjemmefra, før vi godkender dig til programmet.

I dag tilbyder Explorius udveksling i 13 lande, og tilbyder samtidig også at du kan kombinere f.eks. USA-Australien eller to forskellige lande i Europa på vores kombi-programmer. Vi har programmer til dig, som vil afsted på "traditionel" udveksling uden særlige ønsker og til dig, som har særlige ønsker for dit udvekslingsprogram. Programmerne kalder vi henholdsvis High School Classic og High School Select.

Lidt historik
Explorius startede med sit udvekslingsprogram i 2002 ved at sende svenske elever til udlandet for at studere, samtidig med at tage imod elever, der ønskede at studere i Sverige. Dette har været Explorius' primære fokus i mange år, og er det fortsat, Idag har vi mange kontorer rundt omkring i verden.

Explorius' organisation 
Explorius er en svensk ejet organisation. Foruden i Sverige og Danmark, findes vi også i Norge og Finland under navnet Explorius, og i Tyskland, Spanien, Italien og Frankrig under navnene DFSR, Getready, Astudy og JEV Langues. 

Dedikerede medarbejdere
Kendetegnet for medarbejderne hos Explorius er en stor dedikation for kulturel udveksling. Du bliver mødt af medarbejdere, som brænder for at give dig og dine forældre et trygt og sikkert forløb - både inden din udveksling, men også imens du er afsted. Du kan læse mere om tryghed og sikkerhed her, og vil du se, hvem vi er, så tjek her.

Vi glæder os til at hjælpe dig afsted på High School!Close

Mange tak for din interesse i Explorius. Explorius er en del af Educatius Group AB som består af flere forskellige partnerorganisationer indenfor udveksling. Educatius Group AB tilbyder unge mennesker muligheden for at studere i udlandet og opleve en ny kultur.

Vi tager dit privatliv meget alvorligt og vil derfor sikre, at vi giver dig alle muligheder for at kontrollere, hvordan vi kommunikerer med dig og hvordan vi bruger dine personlige oplysninger som du har delt med os.

For at behandle din anmodning beder vi dig derfor om at vælge dine præference nedenfor, ved at vælge enten "Ja" eller "Nej".

"Ét eller flere felter mangler at blive udfyldt. Vær sød at se efter og prøv igen!"