Om ExploriusSiden starten i 2002 har vi hos Explorius tilbudt high school udvekslingsprogrammer for nordiske unge, i alderen 14-18.  

At hjælpe teenagere med at tage det første skridt mod et eventyr fyldt med ny viden, oplevelser og venskaber er det bedste job vi kunne ønske os. Sammen med vores elever og frivillige værtsfamilier, forbinder vi verden gennem kulturel udveksling og uddannelse.

Os hos Explorius


High school-programmer over hele verden

Vi tilbyder en lang række af high school-programmer i forskellige lande på alle kontinenter. Uanset om du vælger den skole du gerne vil gå på, bo på en campus på en boarding skole, studere i en særlig by eller stat eller er åben omkring din placering og skole, så har vi noget der passer til dine drømme.

Vi er sande high school-eksperter med dit ønske i fokus. Personlig service, kvalitet og sikkerhed er hvad vores organisation bestræber sig på. Dette, og ikke mindst – vores udvekslingstudenter.

Real Students – Real Stories

Vi fremhæver “real students – real stories” som du vil lægge mærke til hele vejen igennem vores kommunikation. Alle billeder og videoer her på vores hjemmeside og brochurer er taget af vores udvekslingsstudenter. Ydermere deler de også deres historier på vores sociale medier, såvel som vores blog side.

Dette er fordi vi ønsker at give dig det mest nøjagtige billede af et udveklsingsår på high school i udlandet. Ingen gør dette bedre end vores egne elever, som nu er eller har været afsted på et udvekslingsår i udlandet med os.

De giver dig et sandt indblik i hvad et udvekslingsår i udlandet virkelig er. Alt det sjove og det spændende, men også nedturene som kan være hjemve og kulturchok.

Et år på udveksling er ikke kun fyldt med sjov og spas. Det er også udfordrende, livsforandrende og forvirrende til tider. Men en ting er sikkert, og det er at det altid, altid, altid er det værd. Bare spørg vores udvekslingsstudenter!

En del af Educatius Group

Explorius er nordens primære udvekslingsorganisation med kontorer i København, Oslo, Helsinki, Stockholm og Göteborg. Sammen er vi stolte af at være en del af Educatius Group.

Educatius Group er en førende og betroet global organisation indenfor området international uddannelse. Gruppen opererer og har kontorer i flere forskellige lande, såsom USA, Australien, Tyskland, Italien og Spanien.

Vores kollegaer i udlandet vil byde dig velkommen når du ankommer til dit værtsland. Du vil også møde internationale udvekslingsstudenter fra vores søsterselskaber fra Educatis Group, når du deltager på Soft Landing Camp og andre frivillige ture. Derudover er vores kontorer i udlandet tilgængelige for dig 24/7, imens du er på udveksling i landet.

Vores mission

Vi tror på at skabe bedre kulturel forståelse mellem nationer og mennesker. Ved at tilbyde sikre og spændende måder for unge mennesker at kunne udleve deres drøm om at opleve nye kulturer gennem læring, hjælper vi med at skabe bedre globale indbyggere. Samtidigt bidrager vi til en forbedret livskvalitet for dem med færre midler, gennem vores stiftelse AiDucatius.

Læs om AiDucatius Stiftelsen

Hvordan det hele startede

De første high school-udvekslinger blev allerede arrangeret i halvtredserne. Siden da er antallet af studenter blevet meget flere og meget mere erfarne, og skolerne har et større udvalg af profiler, fag og aktiviteter. Men måden hvorpå udvekslingsår er blevet arrangeret er mere eller mindre det samme som i dag.

Det er derfor ved at være på tide, at nogen tænker anderledes i denne branche. Det var vores grundlag og bestræbelse da vi grundlagde Explorius, med målet om at skabe den bedste udvekslingsorganisation i verden.

Vores ide var simpel og det er det stadig. Vi arrangerer udvekslingsophold baseret på elevernes ønsker og muligheder. Vi bruger en masse tid på at finde ud af hvilke behov vores elever har - både inden, under og efter deres år på udveksling. Så gør vi en stor indsats for at imødekomme disse på den bedst mulige måde.

Forberedelse og information

Et eksempel kan være hvordan vi giver information til vores elever og deres forældre og hvad vi informerer omkring. Vi sørger altid for at forberede dem godt igennem informations- og Get Ready-møder inden afrejse, såvel som Soft Landing Camps ved ankomst i værtslandet.

Gennem vores app My Exchange Education har vores elever, derudover, altid adgang til vigtige informationer lige i deres lomme. Det er deres personlige app hvor information om skolen og værtsfamilien, kontakter til nødstilfælde, forsikringsdetaljer såvel som rejse informationer blandt mange andre ting. 

Personlig service

Et andet eksempel som har gjort os førende i industrien, er at vi altid ved hvem der ringer, når vi tager telefonen. Alle vores udvekslingsstudenter og deres forældre får en personlig kontaktperson hos Explorius. Denne person lytter til deres tanker og drømme, samt guider dem igennem hvert enkelt trin i ansøgningen og selve udvekslingsopholdet.

Udvekslingsstudenten får også en lokal kontaktperson tæt på elevens hjem i værtslandet, såvel som en telefonservice 24/7.

Vi vil altid gå et ekstra skridt for at yde personlig service og en tryg oplevelse i udlandet.

Velkommen til Explorius!

Os hos Explorius

Ord om Explorius

Da jeg var midt i junglen søgende blandt alle organisationer der findes at vælge imellem, fandt jeg Explorius hjemmeside. Jeg læste om organisationen og kontaktede personer som tidligere havde været i kontakt med organisationen.

Det som jeg hørte og indtrykket jeg selv fik af det som jeg læste. Var meget positiv, hvilket gjorde at jeg valgte Explorius. Gennem interviewet, mails og afrejsemødet med Explorius, følte jeg at jeg fik alt den information jeg havde brug for, for at føle mig parat til afrejsen. Jeg følte at kontakten med kontoret var nem og at den forberedende information var meget gennemtænkt. – Alma, USA 

Explorius var et naturligt valg for mig eftersom jeg kender nogen som også har været på udveksling med organisationen og har haft gode erfaringer. – Eirik, Tyskland

Sådan fungerer det