Informationer

Har du tænkt over, at prøve noget nyt? Synes du at udlandet er spændende og vil du måske gerne blive bedre til et bestemt sprog? Så er det muligvis et år på High School i udlandet som netop er noget for dig!

Hvad er et udvekslingsophold?
Et udvekslingsophold vil sige, at du vil gå på en lokal High School og blive en del af en ny familie, i et nyt land, med en helt ny kultur. Under dit High School år, vil du nemlig bo hos en lokale familie, som byder dig velkommen i deres hjem. Du skal lære deres kultur at kende og efterleve de regler og normer der er i det land, som du befinder dig i. Du vil blive et nyt familiemedlem og fungere i en helt almindelig hverdag, ligesom alle andre. 

Hvorfor vælge et år på udveksling?
Et år på udveksling vil give dig en masse fordele i fremtiden, samt bidrage til din udvikling. Du vil blandt andet knytte nogle unikke venskaber, få en ekstra familie i et andet land og udvide din sprogkundskaber. Under dit ophold vil du helt sikkert skulle udfordre dig selv og derved lære nogle helt nye sider af dig selv at kende. Derudover vil et år på High School i udlandet se rigtig godt ud på dit CV og give dog gode muligheder i fremtiden.

Sådan kommer du afsted!
For at kunne komme afsted på udveksling, skal man igennem nogle forskellige trin, i en længere proces.
Hvis det lyder som noget for dig, kan du læse meget mere om, hvad der skal gøres, lige her!

Hvorfor vælge Explorius?
Vi har mange års erfaring med at sende studerende afsted på udveksling og vi vil gøre alt for, at du vil få et helt fantastisk år. Vi sørger for grundig forberedelse, da vi mener, at det bidrager til et vellykket udvekslingsår. Vi støtter dine forældre og dig, lige fra start til slut.
Du kan læse mere om os og vores mission, eller læse om vores historie og hvem vi er, lige her.

Vores programmer
Vi har to forskellige muligheder for dig som gerne vil på udveksling. Vi har vores High School Classic program og vores High School Select program. 
Den primære forskel er, at du i vores Select program har mulighed for at vælge flere ting og dermed tilrettelægge dit ophold, som du ønsker. Vores Select program  er derfor en god mulighed, hvis der er nogle specifikke ønsker til fag, bestemte interesser, skole eller område, som man gerne vil placeres i.

Det første skridt
Hvis udveksling lyder som noget for dig, kan du kigge forbi et af vores informationsmøder, hvor du kan høre mere og lære os at kende.
Hvis du allerede er sikker i din sag og gerne bare vil komme igang, kan du også bestille et interview. Dette er nemlig det første skridt, for at kunne komme afsted på udveksling.