Os hos Explorius

Vi synes, at vi har verdens mest givende job: At kunne give unge mennesker mulighed for at få opfyldt deres drømme om at komme på high school-udveksling i udlandet!

At rejse et år på high school i udlandet er en stor beslutning, og det er derfor vigtigt med en god organisation i ryggen, så du og dine forældre kan føle jer trygge - både inden, imens og efter du har været på dit udvekslingsophold.

Du vil hos os få en personlig kontaktperson, som vil følge dig lige fra du starter din ansøgning til du er vel hjemme igen. Hos Explorius fokuserer vi på kvalitet, personlig service og tryghed.

Har du lyst til at vide mere om hvem vi er, kan du se hvem der arbejder på det danske Explorius kontor. Vil du vide mere inden du beslutter dig, kan du tilmelde dig vores gratis informationsmøder eller du kan udfylde kontaktformularen, så vender vi hurtigt tilbage til dig.

Vi ser frem til at møde dig og lære dig at kende under dit eventyr.


Os som arbejder med udvekslingsstudenter fra Danmark: 


JuliaJulia Berner-Zhou
Team Leader

julia@explorius.dk

 

 

 

LineLine Hemmingsen
Student Exchange Coordinator USA, France, Reunion, Italy & New Zealand

line.hemmingsen@explorius.dk

 

 

 

MariaMaria Sørup-Høj
Student Exchange Coordinator USA, Canada, UK, Ireland & Australia

maria.sorup-hoj@explorius.dk 

 

 

 

Line H.Line Høje
Student Exchange Coordinator USA, Japan & Germany

line.hoje@explorius.dk

 

 

 


Os som arbejder med udvekslingsstudenter som kommer til Danmark:


MarieMarie Buhl Emborg
Inbound Manager
marie@explorius.dk / inbound@explorius.dk

 

 

 

Hvis du er interesseret i at blive værtsfamilie og byde en udvekslingsstudent velkommen i dit hjem, så kontakt os endelig. Vi mangler altid familier, som er klar til en kulturel oplevelse. Hjælp os med at opfylde deres drøm om, at opleve et år i Danmark. Se alle elever som gerne vil på udveksling til Danmark

Om Explorius