Mød os fra Explorius

At rejse et år på High School er en stor beslutning, og det er derfor vigtigt med en god organisation i ryggen, så du og dine forældre kan føle jer trygge - både under forberedelserne til din afrejse, og mens du er afsted. 

Vi synes, at vi har verdens mest givende job: At kunne give unge mennesker mulighed for at få opfyldt deres drømme om at komme på High School i udlandet! Du vil få en personlig kontaktperson, som vil følge DIG lige fra du starter din ansøgning til du er vel hjemme igen. Hos Explorius fokuserer vi på kvalitet, personlig service og tryghed.

Har du lyst til at vide mere om, hvem vi er, kan du se personalet på siden her. Vil du vide mere inden du beslutter dig, kan du tilmelde dig vores gratis informationsmøder eller du kan udfylde kontaktformularen, så vender vi hurtigt tilbage til dig.

Vi ser frem til at møde dig og lære dig at kende under dit eventyr.

Country Manager:

Ole

Ole - Explorius DanmarkKontaktpersoner:

Explorius 

Julia - Marketing, samt Spanien og Argentina
Jeg fandt min vej til Explorius, grundet min internationale baggrund. Jeg er født på Ibiza, min nationalitet er tysk og min mand kommer oprindeligt fra Kina, men sammen er vi bosat her i Danmark. Jeg kombinerer forskellige kulturer i min hverdag og kender selvfølgelig også til udfordringerne ved det, derfor ville jeg gerne arbejde med udveksling. Til dagligt sidder jeg med marketing, vores interne systemer og udvikling af disse, samt koordinering af High School ophold. Rejse, opleve verdenen og blive en del af nye kulturer er en helt unik oplevelse – derfor glæder jeg mig til at følge dig og dit udvekslingseventyr!


Jamina

Jamina - Salg, samt New Zealand, Australien og USA Select


Line

Line - USA, Frankrig, La Reunion og Italien


Maria

Maria - USA, Canada, Storbritannien og Irland
Efter 9. klasse tog jeg et år på udveksling i USA, og jeg ved derfor, hvad det vil sige at være langt væk hjemmefra og skulle stå på egne ben i en ny kultur hos en ny familie. Det er en oplevelse udover det sædvanlige, som er med til at udvikle dig på mange niveauer og ikke mindst skabe minder, der varer resten af livet. Da jeg selv ved, hvor stor en oplevelse det er at være udvekslingsstuderende, glæder jeg mig til at kunne være med til at realisere din drøm om et år i udlandet – og ikke mindst til at følge dig på dit eventyr.


Line H-

Line Høje - USA, Japan og Tyskland
Da jeg selv har boet i udlandet af flere omgange ved jeg, hvor fantastisk en oplevelse det er, at have en anderledes hverdag med nye venner, daglige rutiner, nye madvaner og et nyt sprog. Jeg har selv boet hos en værtsfamilie, hvilket virkelig er en oplevelse for livet. Jeg har undervist studerende i flere sprog, arbejdet med visumansøgninger og rejst i mange forskellige lande og kulturer. Jeg glæder mig rigtig meget til, at være med på din rejse! 


Marie

Marie - Inbound programmet