Mød os fra Explorius

At rejse et år på High School er en stor beslutning, og det er derfor vigtigt med en god organisation i ryggen, så du og dine forældre kan føle jer trygge - både under forberedelserne til din afrejse, og mens du er afsted. 

Vi synes, at vi har verdens mest givende job: At kunne give unge mennesker mulighed for at få opfyldt deres drømme om at komme på High School i udlandet! Du vil få en personlig kontaktperson, som vil følge DIG lige fra du starter din ansøgning til du er vel hjemme igen. Hos Explorius fokuserer vi på kvalitet, personlig service og tryghed.

Har du lyst til at vide mere om, hvem vi er, kan du se personalet på siden her. Vil du vide mere inden du beslutter dig, kan du tilmelde dig vores gratis informationsmøder eller du kan udfylde kontaktformularen, så vender vi hurtigt tilbage til dig.

Vi ser frem til at møde dig og lære dig at kende under dit eventyr.

Country Manager:

Ole

Ole - Explorius Danmark


Kontaktpersoner:

Explorius kontaktperson 

Mette - USA
Da jeg selv har boet, arbejdet og rejst meget i USA - kender jeg landet og den amerikanske kultur godt. Bl.a. fra min tid som au-pair ved jeg, hvad det vil sige at være langt væk hjemmefra og skulle skabe sig et nyt netværk. Det er super spændende og udfordrende og en oplevelse som ændrer dit liv. Du vokser som menneske, får en langt større indsigt og forståelse for andre kulturer - og du kommer til at modnes og lære dig selv godt at kende! Jeg glæder mig til at hjælpe dig på vej til DIT bedste år nogensinde. 


Explorius 

Julia - Marketing, samt Spanien, Italien, Argentina og New Zealand
Jeg fandt min vej til Explorius, grundet min internationale baggrund. Jeg er født på Ibiza, min nationalitet er tysk og min mand kommer oprindeligt fra Kina, men sammen er vi bosat her i Danmark. Jeg kombinerer forskellige kulturer i min hverdag og kender selvfølgelig også til udfordringerne ved det, derfor ville jeg gerne arbejde med udveksling. Til dagligt sidder jeg bl.a. med vores interne system, hjemmesiden og tilmeldingsprocessen. Rejse, opleve verdenen og blive en del af nye kulturer er en helt unik oplevelse – derfor glæder jeg mig til at følge dig og dit udvekslingseventyr!


Explorius 
Christina - Australien samt inbound marketing
Jeg har arbejdet med High School udveksling siden januar 2015, samt skrevet bachelor indenfor lige netop dette område. Jeg har tidligere arbejdet i London som kursusleder for en gruppe unge, samt i Los Angeles som Peer Leader på en skole. Tidligere har jeg boet fast i både Holland og USA og kender derfor til at leve og gå i skole i et andet land. Alle mine ferier bliver brugt på at rejse og jeg elsker at komme ud og opleve andre kulturer, samt mødes med mine internationale venner. Jeg glæder mig til at kunne give dig muligheden for dit livs oplevelse.

 
Christine Explorius  

Christine - Sales and Marketing Manager
Mit udlandseventyr startede med en sprogskole i Spanien der udviklede sig til 1½ år med arbejde rundt omkring i verden. Jeg har altid holdt af at rejse og opleve nye kulturer. Siden 2012 har jeg arbejdet med udveksling af unge mennesker til udlandet, og jeg sætter stor pris på, at arbejde med det jeg selv har som en interesse. Det bedste ved mit arbejde er, at jeg er med til at skabe og ikke mindst realisere drømme hos de elever der drømmer om et år i udlandet. Min anbefaling til alle unge: Tag springet og få oplevelsen for livet. 


Close

Mange tak for din interesse i Explorius. Explorius er en del af Educatius Group AB som består af flere forskellige partnerorganisationer indenfor udveksling. Educatius Group AB tilbyder unge mennesker muligheden for at studere i udlandet og opleve en ny kultur.

Vi tager dit privatliv meget alvorligt og vil derfor sikre, at vi giver dig alle muligheder for at kontrollere, hvordan vi kommunikerer med dig og hvordan vi bruger dine personlige oplysninger som du har delt med os.

For at behandle din anmodning beder vi dig derfor om at vælge dine præference nedenfor, ved at vælge enten "Ja" eller "Nej".

"Ét eller flere felter mangler at blive udfyldt. Vær sød at se efter og prøv igen!"