Mød vores interviewere

At rejse et år på High School er en stor beslutning, og det er derfor vigtigt med en god organisation i ryggen, så du og dine forældre kan føle jer trygge - både under forberedelserne til din afrejse, og mens du er afsted. 

En rejse med Explorius starter med et interview, hvor vi lærer dig og dine forældre bedre at kende, og hvor I kan stille alle de spørgsmål, som I måtte have på hjerte. Her på siden kan du møde vores interviewere, som kommer fra hele Danmark.

Vi ser frem til at møde dig og lære dig at kende under dit eventyr.

Interviewere på Sjælland:


ExploriusErika

ExploriusWilliam


ExploriusSvend


profile-placeholderFreja- billede mangler 


Interviewere på Fyn:

ExploriusMaja


ExploriusSofie
Interviewere i Jylland:

ExploriusBritta
Britta er også områderepræsentantExplorius

Line
Explorius Anne

profile-placeholderCharlotte - billede mangler 

Close

Mange tak for din interesse i Explorius. Explorius er en del af Educatius Group AB som består af flere forskellige partnerorganisationer indenfor udveksling. Educatius Group AB tilbyder unge mennesker muligheden for at studere i udlandet og opleve en ny kultur.

Vi tager dit privatliv meget alvorligt og vil derfor sikre, at vi giver dig alle muligheder for at kontrollere, hvordan vi kommunikerer med dig og hvordan vi bruger dine personlige oplysninger som du har delt med os.

For at behandle din anmodning beder vi dig derfor om at vælge dine præference nedenfor, ved at vælge enten "Ja" eller "Nej".

"Ét eller flere felter mangler at blive udfyldt. Vær sød at se efter og prøv igen!"