Trygt og sikkert


At tage afsted et år på udveksling skal være trygt og sikkert. Hos Explorius har vi mange års erfaring med at sende unge mennesker på High School, og vi tager vores ansvar meget alvorligt, så du trygt kan tage afsted og få det maksimale ud af dit udveklingsår!

God forberedelse er vigtig

Grundig forberedelse og afstemning af forventninger er vigtige nøgleord, når du vælger at rejse med os. Vi ønsker nemlig, at både du og dine forældre er så godt forberedte som muligt inden din afrejse på udveksling. Vi tilbyder flere møder for dig og dine forældre inden afrejse - både frivillige og obligatoriske. Vi afholder både et on-line møde og 2 Get Ready møder, hvor du vil få en masse nyttig information og vi får afstemt forventninger. Kort tid før din afrejse, afholder vi Pre-Departure-møde, hvor du og dine forældre får den sidste vigtige information inden dit spændende år!

Trygt og sikkert
I alle vores værtslande samarbejder vi kun med organisationer, som er godkendt af de lokale myndigheder og vores samarbejdspartnere i landet. F.eks. i USA er CSIET og Department of State de myndigheder, som godkender og kvalitetsvurderer udvekslingsorganisationer. Explorius og vores samarbejdspartnere er godkendte af CSIET. Explorius er desuden medlem af Rejsegarantifonden.

Vi er her for dig
Vi kender vores elever, for hos os har du og dine forældre jeres egen kontaktperson, lige fra du er optaget på vores program, og indtil du er hjemme igen.

Når du er afsted, har du også en lokal kontaktperson, som er tæt på dig, og som hurtigt vil kunne hjælpe dig. Såfremt du og din kontaktperson ikke får løst din udfordring, er du velkommen til at tage fat i din kontaktperson hos Explorius i Danmark. Årsagen til denne kommunikations vej er, at det oftest er den hurtigste og nemmeste vej til løsning af udfordringer.

I nødsituationer kan vi træffes døgnet rundt
Skulle der opstå en akut og alvorlig nødsituation, har du både et nødtelefonnummer i værtslandet og hos Explorius i Danmark, hvor du vil kunne træffe dansk personale 24/7 alle årets dage.

Du kan læse vores anmeldelser på Trustpilot her.