Et udvekslingsophold påvirker ikke kun dig

For os hos Explorius er det meget vigtigt at gøre det rigtige og give noget tilbage til samfundet. Vi tror på at uddannelse er fundamentet for at kunne udvikle samfund, hvor gode akademiske evner gør en tydelig forskel for både individuelle, familier, såvel som samfundet som helhed.

Derfor blev Aiducatius Foundation grundlagt I 2009 af Explorius’ grundlæggeren Tom og Anna-Karin Ericsson.

Med dette velgørende projekt giver vi vores bidrag til at give børn og teenagere I Tanzania, Gambia, Ecuador og Brasilien den rigtige uddannelse. Vi er stolte sponsorer af denne stiftelse, hvor hver udvekslingsstudent som rejser på udveksling I et år eller semester med os, automatisk sponsorerer en ung studerende I Gambia, som ligger I det vestlige Afrika. Under et helt akademisk år, vil disse sponsorerede studerende blive garanteret en uddannelse, takketvære vores udvekslingsstudenter.


"For every exchange student who chooses to travel with Explorius, we will automatically pair him or her with a sponsored student who will be given education during the same year. This is the One-to-One model. We believe education is for everyone”. – Tom Ericsson, CEO and founder, Explorius Education.

Mange tak for at støtte børns ret til at gå i skole, når du vælger at studere i udlandet med os.

Læs mere om Aiducatius

<< Tilbage til Om Explorius