Mød udvekslingsstudenterne

Hos Explorius byder vi løbende udvekslingselever velkommen. Eleverne kommer fra hele verden for at blive en del af en dansk familie fra 3 til 10 måneder og ankommer ofte i august eller januar måned, og få ankomster i november.

Overvejer I at blive værtsfamilie, kan I her lære de kommende elever bedre at kende og se om der er en elev, som I tænker vil passe godt ind i jeres familie. Hos Explorius vælger I selv jeres nye familiemedlem.

Explorius hjælper med det praktiske og får eleven indskrevet på en skole - det vigtigste er, at I har lysten til at blive værtsfamilie og give et ungt menneske chancen for at opleve Danmark og hverdagen i jeres familie!

Hvis I tænker at en af eleverne kunne passe godt ind hos jer, så kontakt os på telefon allerede i dag 70262002 og få mere information om den enkelte elev.

Lad jer ikke skræmme, hvis I falder for en elev der skal være i Danmark i et skoleår og I kun har mulighed for at binde jer for 5 måneder. Kontakt os for mere information.

Siden bliver opdateret løbende med nye elevprofiler.  


Pipe (Panuwat)│DrengAugust 2019, 10 mdr│16 år│Ingen allergier│Thailand

Interesserer sig for at tegne og male, fotografere, game og spille golf

 Lær Pipe at kende

Panuwat er meget glad for at spille golf. Når han er hjemme og skal slappe af, så elsker han at høre musik og tegne. Panuwat glæder sig til at opleve det danske køkken og lære den danske kultur at kende.   


Natthaphat (Phat) | Pige | August 2019, 10 mdr | 17 år | Thailand 

Natthaphat har brug for en ny værtsfamilie, hurtigst muligt. Hun går lige nu på Himmelev Gymnasium.
 
 Lær Natthaphat at kende

Natthaphat har glædet sig meget til at gå i en dansk skole, for hun har hørt, at Danmark har et godt uddannelsessystem. Hun har gået på kostskole i Thailand, hvor hun elsker biologi og drømmer om at blive dyrlæge. Phat spiller basketball på skolen og går også til guitar. Phat er meget glad for at tage billeder og hun vil rigtig gerne prøve at stå på skøjter, når hun kommer til Danmark.


Elever fra Australien til DanmarkAmelia | Pige | Oktober 2019, 3 mdr | 16 år | Ingen allergier

Amelia interesserer sig for at tegne og male, samt danse. Hun spiller også Netball og basketball.

 Lær Amelia at kende

Amelia glæder sig til at opleve Danmark og se nogle større byer. Hun drømmer også om at se et musical eller ballet. Derudover glæder hun sig til at blive en del af en dansk hverdag, få danske venner og ikke mindst - prøve den danske mad. Hun er også blevet introduceret til det danske skolesystem, som hun har hørt skulle være et af de bedste.