Mød udvekslingsstudenterne

Hos Explorius byder vi løbende udvekslingselever velkommen. Eleverne kommer fra hele verden for at blive en del af en dansk familie fra 3 til 10 måneder og ankommer ofte i august eller januar måned, og få ankomster i november.

Overvejer I at blive værtsfamilie, kan I her lære de kommende elever bedre at kende og se om der er en elev, som I tænker vil passe godt ind i jeres familie. Hos Explorius vælger I selv jeres nye familiemedlem.

Explorius hjælper med det praktiske og får eleven indskrevet på en skole - det vigtigste er, at I har lysten til at blive værtsfamilie og give et ungt menneske chancen for at opleve Danmark og hverdagen i jeres familie!

Hvis I tænker at en af eleverne kunne passe godt ind hos jer, så kontakt os på telefon allerede i dag 7026 2002 og få mere information om den enkelte elev.

Lad jer ikke skræmme, hvis I falder for en elev der skal være i Danmark i et skoleår og I kun har mulighed for at binde jer for 5 måneder. Kontakt os for mere information.

Siden bliver opdateret løbende med nye elevprofiler.  Pipe (Panuwat)│Dreng
August 2019, 10 mdr│16 år│Ingen allergier

Interesserer sig for at tegne og male, fotografere, game og spille golf

 Lær Pipe at kende

Panuwat er meget glad for at spille golf. Når han er hjemme og skal slappe af, så elsker han at høre musik og tegne. Panuwat glæder sig til at opleve det danske køkken og lære den danske kultur at kende. 


 Agathe│PigeAugust 2019, 10 mdr│16 år│Allergier: ingen

 Interesserer sig for teater, bagning,  og at spille bræt- og kortspil.
 Lær Agathe at kende

Agathe søger en familie i Storkøbenhavn. Hun glæder sig til at opleve Danmark og glæder sig til at lære både kulturen og sproget at kende.


Elev fra Japan til Danmark, udveksling Shoen│DrengAugust 2019, 10 mdr│18 år│Allergier: støv og pollen

Har en dansk far og interesserer sig for fodbold, samt er meget snaksalig og social

 Lær Shoen at kende

 


Elev fra Italien til DanmarkMartina | Pige | August 2019, 10 mdr | 16 år | Bange for store hunde og katte
Interesserer sig for fotografi, at tegne og male og glæder sig til at opleve den danske ’hygge’.

 Lær Martina at kende

Martina er en pige, som får energi af at male, tegne og tage billeder. Hun spiller cello og har gjort det i seks år. Martinas yndlingsfag er latin, oldgræsk og italiensk litteratur og hun elsker at læse. Hun har altid sin notesbog på sig, så hun kan skrive sine tanker ned eller tegne. Martina har læst meget om den danske ’hygge’ og glæder sig til at opleve den.  


Elev fra Italien til Danmark
Gaia│Pige
August 2019, 10 mdr│16 år│Allergier: Ingen

Interesserer sig for sprog, violin og svømning

 Læs Gaia at kende

Gaia er en pige, som altid har været fascineret af de nordiske lande. Hun elsker at stå på ski om vinteren, og om sommeren sejler hun med sin familie. Ofte slutter sejlturen af med, at familien bader fra en klippeskrænt, hvor Gaia elsker at hoppe ud fra klipperne. Hun har spillet violin i mange år og været på sprogkursus i Spanien. Når Gaia har fri, kan hun godt lide at se politi-serier eller eksperimentere med dessert-køkkenet. Hun siger selv, at hun ikke er den ’sporty-type’, men at hun er åben over for at prøve forskellige sportsgrene mens hun er i Danmark.