Mød de studerende

Få en fantastisk oplevelse som værtsfamilie!
Hos Explorius byder vi løbende udvekslingselever velkommen. Eleverne kommer fra hele verden for at blive en del af en dansk familie fra 3 til 10 måneder og ankommer ofte i august eller januar måned, og få ankomster i november.

Overvejer I at blive værtsfamilie, kan I her lære de kommende elever bedre at kende og se om der er en elev, som I tænker vil passe godt ind i jeres familie. Hos Explorius vælger I selv jeres nye familiemedlem.

Explorius hjælper med det praktiske og får eleven indskrevet på en skole - det vigtigste er, at I har lysten til at blive værtsfamilie og give et ungt menneske chancen for at opleve Danmark og hverdagen i jeres familie!

Hvis I tænker at en af eleverne kunne passe godt ind hos jer, så kontakt os på telefon allerede i dag 7026 2002 og få mere information om den enkelte elev.

Lad jer ikke skræmme, hvis I falder for en elev der skal være i Danmark i et skoleår og I kun har mulighed for at binde jer for 5 måneder. Kontakt os for mere information.

Siden bliver opdateret løbende med nye elevprofiler. 


 Natalia│PigeAugust 2019, 10 mdr│18 år│Allergi: støv, græs,   hund og kat
 
Interesserer sig for musik, dans og volleyball

 Lær Natalia at kende

Natalia er en pige, som elsker at være fysisk aktiv. Hun går til volleyball og træner Cross Fit dagligt og når hun kommer hjem, elsker hun at synge og danse. Hun er meget interesseret i forskellige kulturer og glæder sig til at se den danske arkitektur, høre dansk musik og lære mere om den danske kulturarv. Natalia beskriver sig selv som ’artsy’ – hun elsker at tegne, skrive, synge og gå på museum. Natalia glæder sig også til at kunne dele ud af sin mexicanske kultur.


Elev fra Italien til Danmark
Gaia│Pige
August 2019, 10 mdr│16 år│Allergier: Ingen

Interesserer sig for sprog, violin og svømning

 Læs Gaia at kende

Gaia er en pige, som altid har været fascineret af de nordiske lande. Hun elsker at stå på ski om vinteren, og om sommeren sejler hun med sin familie. Ofte slutter sejlturen af med, at familien bader fra en klippeskrænt, hvor Gaia elsker at hoppe ud fra klipperne. Hun har spillet violin i mange år og været på sprogkursus i Spanien. Når Gaia har fri, kan hun godt lide at se politi-serier eller eksperimentere med dessert-køkkenet. Hun siger selv, at hun ikke er den ’sporty-type’, men at hun er åben over for at prøve forskellige sportsgrene mens hun er i Danmark.


Elev fra Italien til Danmark
Silvia│Pige
Januar 2020, 10 mdr│16 år│Allergier: Ingen

Interesserer sig for rytmisk gymnastik, dans og løb

 Lær Silvia at kende

Silvia er aktiv pige med mod på livet. Hun glæder sig til at hendes store drøm om at blive udvekslingsstudent går i opfyldelse. Hun elsker at rejse og opleve verden. Når hun ikke passer sin skole, så bruger hun meget tid i gymnastiksalen – Både som udøvende gymnast og som træner for yngre piger. Klassisk dans har også været en stor passion siden hun var lille. Hun håber dog at få mulighed for at træne moderne dans og hip hop imens hun er i Danmark.  


 Ecuador
Roberto│Dreng
August 2019, 10 mdr│17 år│Veganer

Interesserer sig for LEGO, tegning og fotografering

 Lær Roberto at kende

Roberto er en rolig ung mand som allerede nu har helt styr på hvad han ønsker sig af fremtiden. Han har en drøm om at arbejde på LEGO’s hovedkontor i Danmark og designe nye LEGO modeller. I fritiden holder han af at samle og designe LEGO. Tegning og fotografering er en anden stor hobby Roberto har, så det går der også en del fritid med. For at holde sig i form spiller han fodbold og har også kastet sig ud i surfing. 


Elev fra Taiwan til Danmark


Ashley│Pige
August 2019, 10 mdr│17 år│Allergier: ingen

 Interesserer sig for dans og svømning

 Lær Ashley at kende

Ashley er en åben og glad pige som elsker sprog og håber en dag at blive flersproget og skabe sig en karriere hvor hun kan bruge sine sprogkundskaber.

Når hun ikke studerer sprog, så er Ashley en aktiv danser – en interesse hun håber at kunne forsætte med imens hun er i Danmark. Ashley går op i miljøet og interesserer sig meget for global opvarmning og arbejdet med at reducere den.  Ashley håber at hun får mulighed for at opleve sne og is imens hun er i Danmark – og skulle chancen for at prøve ski og skøjter melde sig, så er hun klar.


Elev fra Brasilien til Danmark


Danilo│Dreng
August 2019, 10 mdr│17 år│Allergier: ingen

 Interesserer sig for fitness, ernæring og computerspil

 Lær Danilo at kende

Danilo glæder sig til at opleve verden udenfor Brasilien. Han ønsker at opleve hvordan livet er i Danmark og han vil også rigtig gerne dele ud af Brasiliansk kultur. Han går meget op i sundhed og ernæring og drømmer om en dag at blive ernæringsekspert i sportsverdenen. Danilo er meget social og har en stor interesse i de mennesker han har omkring sig. Han kan godt lide at træne fitness og nyder at gå lange ture. Han har et ønske om at prøve nye sportsgrene imens han er i Danmark.


Elev fra Japan til Danmark, udveksling 

 Shoen│DrengAugust 2019, 10 mdr│18 år│Allergier: støv og pollen

 Interesserer sig for at spille fodbold og spille på trompet

 Lær Shoen at kendePipe (Panuwat)│Dreng
August 2019, 10 mdr│16 år│Ingen allergier

Interesserer sig for at tegne og male, fotografere, game og spille golf

 Lær Pipe at kende

Panuwat er meget glad for at spille golf. Når han er hjemme og skal slappe af, så elsker han at høre musik og tegne. Panuwat glæder sig til at opleve det danske køkken og lære den danske kultur at kende.