Mød udvekslingsstudenterne

Hos Explorius byder vi løbende udvekslingselever velkommen. Eleverne kommer fra hele verden for at blive en del af en dansk familie fra 3 til 10 måneder og ankommer ofte i august eller januar måned, og få ankomster i oktober.

Overvejer I at blive værtsfamilie, kan I her lære de kommende elever bedre at kende og se om der er en elev, som I tænker vil passe godt ind i jeres familie. Hos Explorius vælger I selv jeres nye familiemedlem.

Explorius hjælper med det praktiske og får eleven indskrevet på en skole - det vigtigste er, at I har lysten til at blive værtsfamilie og give et ungt menneske chancen for at opleve Danmark og hverdagen i jeres familie!

Hvis I tænker at en af eleverne kunne passe godt ind hos jer, så kontakt os på telefon allerede i dag 70262002 og få mere information om den enkelte elev.

Lad jer ikke skræmme, hvis I falder for en elev der skal være i Danmark i et skoleår og I kun har mulighed for at binde jer for 5 måneder. Kontakt os for mere information.

Siden bliver opdateret løbende med nye elevprofiler.    


Elev fra Italien til Danmark

Paola | Pige | August 2019, 10 mdr | 16 år | Italien

Interesserer sig for musik, sport og sprog

 Lær Paola at kende

Paola er en meget social pige. I sin fritid er hun frivillig i kirkeklubbens ungdomsklub og hun spiller i et band. Hun spiller elektrisk guitar og det har hun gjort, siden hun var 7 år gammel. Hun har tidligere gået til svømning og kunne godt tænke sig at svømme igen. Paola elsker at høre musik og selvfølgelig også selv at spille. Hun glæder sig meget, til at kunne dele ud af sin kultur.

Paola er allerede i Danmark, men mangler en ny værtsfamilie hurtigst muligt.


Elever fra Australien til DanmarkMolli | Pige | November 2019 til maj 2020 | 16 år | Australien

 Interesserer sig for håndarbejde, maling, læse bøger og bagning 

 Lær Molli at kende

Molli fra Australien søger en ny familie. Molli har været i Danmark siden starten af august og skal være i Danmark til slutningen av ag maj. Hun er en sød, lidt stille pige, som er glad i kunst. Molli stortrives på sin skole, så vi søger i udgangspunktet en familie på Amager/i København. Molli går på Ørestad Gymnasium. 


Elev fra Taiwan til Danmark

Yu-Wei Chen (Viola)│Pige│Januar 2020, 10 mdr│16 år│Allergier: Ingen

Interesserer sig for svømning, spille klaver og cello

 Lær Viola at kende

Viola glæder sig til at opleve dansk hygge. Hun interesserer sig meget for livet og kulturen i Danmark og glæder sig til at opleve hvor forskelligt det er for det hun kender. Hun har en drøm om at lære at ride imens hun er i Danmark. Hun kan godt lide at lave te og håber hun må hygge om sin kommende værtsfamilie ved at servere dem en god kop te.  


 Tegan│Pige│Januar 2020, 10 mdr│17 år│Allergi: Antibiotika

 Interesserer sig for fotografering, videoredigering og litteratur

 Lær Tegan at kende

Tegan glæder sig til at opleve Danmark og opleve hvordan livet i Danmark er anderledes fra livet i New Zealand. Hun glæder sig til at vise og dele den new zealandske kultur med sin værtsfamilie og venner. Tegan elsker at fotografere og lave film – gerne til hendes Youtube kanal. En anden stor interesse er at skrive – en stor drøm er en dag at kunne udgive en bog. Tegan har tidligere dyrket fodbolkg og undervandshockey og håber at kunne opleve nye hobbier i Danmark – gerne sammen med sin værtsfamilie og venner.


Elever fra Australien til Danmark

Zara│Pige│Januar 2020, 10 mdr│15 år│Allergier: Ingen

Interesserer sig for vandring/klatring, basketball og være sammen med venner

 Lær Zara at kende

Zara er en social og udadvendt pige. Hun nyder at vandre og klatre i naturen. Hun glæder sig til at bo i Danmark – det har altid været en drøm for hende at opleve Skandinavien. Zara kan godt lide at være aktiv og håber at hun sammen med sin værtsfamilie eller nye danske venner kan dyrke en holdsport.

Zara skal placeres i København.Elev fra Tyskland til DanmarkKatharina | Pige | Februar 2020, 3 mdr | 15 år | Tyskland

Katharina er en glad pige, som interesserer sig for at tegne og skrive, og hun skriver mange noveller, både i fantasy- og thrillergenren.

 

Hun er redaktør af skolebladet på sin skole og dyrker desuden taekwondo, hvor hun har det gul/grønne bælte. Katharina har rejst en del i Skandinavien, men ikke så meget i Danmark endnu. Hun har læst meget om det danske skolesystem og glæder sig til at opleve, hvordan det er forskelligt fra det tyske.


 Abigail | Pige | Januar 2020, 5 mdr | 15 år | USA

 

Abigail er en meget aktiv og social pige, som elsker naturen og fysisk udfoldelse. Hun har gået til roning i fire år og er også meget glad for at løbe lange ture. Hun har været på kortere udvekslingsophold til bl.a. Canada og glæder sig meget til at opleve endnu en spændende fremmed kultur. Abigail elsker at være med på sin families båd.

Hun er en meget social pige, som også tager et stort ansvar i det lokalsamfund, hun bor i, hvor hun arbejder som frivillig i forskellige projekter.