Mød de studerende

Få en fantastisk oplevelse som værtsfamilie!
Hos Explorius byder vi løbende udvekslingselever velkommen. Eleverne kommer fra hele verden for at blive en del af en dansk familie fra 3 til 10 måneder og ankommer ofte i august eller januar måned, og få ankomster i november.

Overvejer I at blive værtsfamilie, kan I her lære de kommende elever bedre at kende og se om der er en elev, som I tænker vil passe godt ind i jeres familie. Hos Explorius vælger I selv jeres nye familiemedlem.

Explorius hjælper med det praktiske og får eleven indskrevet på en skole - det vigtigste er, at I har lysten til at blive værtsfamilie og give et ungt menneske chancen for at opleve Danmark og hverdagen i jeres familie!

Hvis I tænker at en af eleverne kunne passe godt ind hos jer, så kontakt os på telefon allerede i dag 7026 2002 og få mere information om den enkelte elev.

Lad jer ikke skræmme, hvis I falder for en elev der skal være i Danmark i et skoleår og I kun har mulighed for at binde jer for 5 måneder. Kontakt os for mere information.

Siden bliver opdateret løbende med nye elevprofiler. 


Elev fra Japan til Danmark, udveksling 

 Shoen│DrengAugust 2019│18 år│Allergier: støv og pollen

 Interesserer sig for at spille fodbold og spille på trompet

 Lær Shoen at kendePipe (Panuwat)│Dreng
August 2019│16 år│Ingen allergier

Interesserer sig for at tegne og male, fotografere, game og spille golf

 Lær Pipe at kende

Panuwat er meget glad for at spille golf. Når han er hjemme og skal slappe af, så elsker han at høre musik og tegne. Panuwat glæder sig til at opleve det danske køkken og lære den danske kultur at kende. Savinee│PigeAugust 2019│16 år│Ingen allergier

Interesserer sig for volleyball, badminton, at læse og madlavning

  Lær Savinee at kende

Savinee elsker at høre musik og se film. Når hun skal være aktiv, så foregår det gerne på en badmintonbane. Hun glæder sig til at opleve hvordan det er at bo og leve i en dansk familie og gå i en dansk skole. Hun har et brændende ønske om at se så meget som muligt af Danmark imens hun er her og så har hun hørt at dansk mælk og is skulle være det bedste i verden.