Mød udvekslingsstudenterne

Hos Explorius byder vi løbende udvekslingselever velkommen. Eleverne kommer fra hele verden for at blive en del af en dansk familie fra 3 til 10 måneder og ankommer ofte i august eller januar måned, og få ankomster i oktober.

Overvejer I at blive værtsfamilie, kan I her lære de kommende elever bedre at kende og se om der er en elev, som I tænker vil passe godt ind i jeres familie. Hos Explorius vælger I selv jeres nye familiemedlem.

Explorius hjælper med det praktiske og får eleven indskrevet på en skole - det vigtigste er, at I har lysten til at blive værtsfamilie og give et ungt menneske chancen for at opleve Danmark og hverdagen i jeres familie!

Hvis I tænker at en af eleverne kunne passe godt ind hos jer, så kontakt os på telefon allerede i dag 70262002 og få mere information om den enkelte elev.

Lad jer ikke skræmme, hvis I falder for en elev der skal være i Danmark i et skoleår og I kun har mulighed for at binde jer for 5 måneder. Kontakt os for mere information.

Siden bliver opdateret løbende med nye elevprofiler.      


Elev fra Taiwan til Danmark

Yu-Wei Chen (Viola)│Pige│Februar 2020, 10 mdr│16 år│Allergier: Ingen

Interesserer sig for svømning, spille klaver og cello

 Lær Viola at kende

Viola glæder sig til at opleve dansk hygge. Hun interesserer sig meget for livet og kulturen i Danmark og glæder sig til at opleve hvor forskelligt det er for det hun kender. Hun har en drøm om at lære at ride imens hun er i Danmark. Hun kan godt lide at lave te og håber hun må hygge om sin kommende værtsfamilie ved at servere dem en god kop te.  


 Tegan│Pige│April 2020, 7 mdr│17 år│Allergi: Antibiotika

 Interesserer sig for fotografering, videoredigering og litteratur

 Lær Tegan at kende

Tegan glæder sig til at opleve Danmark og opleve hvordan livet i Danmark er anderledes fra livet i New Zealand. Hun glæder sig til at vise og dele den new zealandske kultur med sin værtsfamilie og venner. Tegan elsker at fotografere og lave film – gerne til hendes Youtube kanal. En anden stor interesse er at skrive – en stor drøm er en dag at kunne udgive en bog.

Tegan har tidligere dyrket fodbolkg og undervandshockey og håber at kunne opleve nye hobbier i Danmark – gerne sammen med sin værtsfamilie og venner.