Anna i Missouri, 2018-19

Anna er lige nu på udveksling i Missouri, USA og vil gerne dele sine oplevelser med os. Her kan du også se hvad Anna har oplevet på Soft Landing Camp i New York!

For at vi alle kan se hvad der egentlig sker, når man er på udveksling i USA, har Anna lavet en spændende blog, hvor hun beretter om livet som udvekslingsstudent i USA.
Her kommer et lille uddrag fra hendes blog.

- "... Tænkte det endelig var tid til lige at komme med et lille indlæg omkring hvordan det hele går med min nye familie, skole og alt det andet der sker. Der sker simpelthen så meget, og tiden flyver afsted!.."

- "... Derudover har jeg også været på en tur med de andre udvekslingsstudenter til en by der hedder Branson! Det var en super fed tur, og vi var bl.a. i noget der hedder Silver Dollar City, Dixie Stampede og i et Titanic museum. Det var en virkelig sjov tur og jeg fik mødt en masse nye mennesker fra andre lande. Tiden flyver afsted, og det er allerede ved at blive jul her. Jeg har Thanksgiving break fra i morgen af, så det bliver dejligt at slappe lidt af!..."

Vil du gerne læse hele hendes blog og se hvad Anna allerede nu har oplevet, og kommer til at opleve? Så følg med i hendes blog, lige her!

Læs om Anna i USA