Kristina på udveksling i USA

Trip in USA

Kristina oplever lige nu sit livs eventyr i USA i skoleåret 2018-19, som udvekslingsstudent på en amerikansk High School! Hun er så glad for sit år i USA, at hun gerne vil dele det med os. Kunne du forestille dig, at det måske også kunne være dig? Vil du gerne høre mere om det hele?

Kristina fortæller blandt andet dette i hendes blog:

-".. Nu har jeg været afsted i over 1 måned. Vent hvad? Sagde jeg lige en måned??? Tiden herovre flyver afsted, og det er slet ikke til at fatte, at det i lørdags var en måned siden, at jeg forlod Danmark..."

- "..Hvad har jeg oplevet siden sidste opdatering? Tjo jeg oplever som sagt noget HELE tiden, og jeg har simpelthen ikke tid til at skrive om det hele, desværre.
Har samlet et par ting, som jeg har lavet de sidste par weekender, som jeg lige vil fortælle lidt om.."

Vil du gerne følge med i, hvad Kristina ellers har oplevet siden? Der er nemlig sket meget! Så følg med i Kristina's år på udveksling, via hendes Facebook blog: 

Kristina i USA

Soft Landing Camp NY