Værtsfamilien i Argentina

Udvekslingsstuderende på sightseeing i Argentina

Argentinske familier er meget imødekommende, kærlige og åbne. De byder dig velkommen i deres hjem og familien, og de vil glæde sig til at lære dig sproget, introducere dig til deres hverdag og deres traditioner.

Hvad er en "rigtig" værtsfamilie?
Hos Explorius støtter vi mangfoldigheden og diskriminerer ikke, og alle værtsfamilier er rigtige for os. Dog skal sikkerheden selvfølgelig altid være i orden, også ved valg af værtsfamilie. Den rigtige værtsfamilie er i vores optik den familie, som har overskud og hjerterum til dig. Familierne kan bestå af voksne med børn, enlige, unge og ældre ægtepar uden børn, det kan være en familie med en anden etnisk herkomst og familien kan også være et homoseksuelt par m.m.

Godkendelse af værtsfamilien
Alle værtsfamilierne gennemgår en grundig godkendelsesproces for at sikre, at de lever op til alle krav. Krav som både stilles af vores argentinske kollegaer, men også krav fra myndighederne i Argentina. Vores kollegaer i Argentina har god erfaring i udvælgelse af familier, og her er de trin, som hver enkelt værtsfamilie skal igennem for at kunne blive godkendt: 

Personligt besøg
Interview
Referenver tages i familiens netværk
Baggrundstjek, herunder tjek hos de argentinske myndigheder
Endelig godkendelse af vores argentinske kollegaer

Efter godkendelse af værtsfamilien
At finde værtsfamilien er første step i Classic programmet. Når familien er fundet og godkendt, starter det store puslespil for vores argentinske kollegaer.
Nu skal der findes en skole, som ønsker at optage udvekslingsstuderende, som også er tæt på værtsfamilien. Når værtsfamilie og skole er fundet og godkendt, nærmer sig dét, som det hele handler om for dig: At kunne tilbyde udveksling i Argentina!

Værtsfamilien vælger selv, hvilken udvekslingsstuderende de ønsker i deres familie - ud fra din ansøgning og f.eks. fælles interesser og/eller personlighed.