Værd at vide


Her på siden finder du praktisk information om udveksling i Argentina.

Savner du mere information? Så kontakt os endelig, så fortæller vi dig alt, hvad du har brug for at vide!

Vi tilbyder følgende programmer til Argentina: High School Classic, som er det traditionelle program til dig uden særlige krav for dit ophold.

Optagelseskrav: Du skal være mellem 14-18 år, og du må ikke have afsluttet en gymnasial uddannelse, se aldersgrænser.

Mulighed for at ønske område: Nej.

Afrejsetidspunkt: Midt juli med hjemrejse i maj eller juli året efter.

Programlængde: Ca. 10-12 måneder.

Skoleuniform: Nej, ikke som udgangspunkt, men skoleuniform kan være påkrævet i private eller religiøse skoler.

Sprog og sprogkundskaber: Alt vil foregå på spansk. Der er dog ingen krav til, at du skal have spansk kundskaber forinden. Du skal blot være motiveret for at lære det.

Visum: Ja. 

Forberedelse: Vi har god erfaring med udveksling i Argentina, og vi gør alt hvad vi kan for at forberede dig og dine forældre på dit udvekslingsår. Vi har flere forberedende møder, og du starter også dit ophold i Argentina med en Soft Landing Camp i Cordoba. Camp er inkluderet i programprisen. Se mere under priser og information.

Har du flere spørgsmål? Så kontakt os allerede i dag!

Close

Mange tak for din interesse i Explorius. Explorius er en del af Educatius Group AB som består af flere forskellige partnerorganisationer indenfor udveksling. Educatius Group AB tilbyder unge mennesker muligheden for at studere i udlandet og opleve en ny kultur.

Vi tager dit privatliv meget alvorligt og vil derfor sikre, at vi giver dig alle muligheder for at kontrollere, hvordan vi kommunikerer med dig og hvordan vi bruger dine personlige oplysninger som du har delt med os.

For at behandle din anmodning beder vi dig derfor om at vælge dine præference nedenfor, ved at vælge enten "Ja" eller "Nej".