Soft Landing Camp i Cordoba


Explorius ønsker at give dig den bedst tænkelige start på dit ophold i Argentina, uanset hvor du kommer til at bo. Derfor starter alle vores udvekslingsstuderende i Argentina deres ophold med 5 dage i skønne Cordoba.


Den første dag på Camp går blandt andet med ankomst, check-in på hotellet samt introduktion til de kommende dage. Derudover vil der være lidt fritid, som kan bruges på at lære hinanden at kende og dagen vil så sluttes af med fælles aftensmad.

De næste tre dage starter alle med fælles morgenmad, efterfulgt af spansk undervisning. Derudover vil der være nogle forskellige workshops og foredrag omkring kulturen, landet, familier og regler. Dagene byder også på udflugter til Cordoba by og andre fælles aktiviteter. Hver dag afsluttes med fælles aftensmad.

Den femte og sidste dag starter med fælles morgenmad, efterfulgt af tid til at pakke dine kufferter. Derefter vil den sidste spansk time finde sted, og efter frokosten vil du og de andre elever rejse videre til jeres værtsfamilier.

Campen giver dig mulighed for at vænne dig til sproget, kulturen og det nye klima, inden du rejser videre til din værtsfamilie, og starter dit nye liv. Derudover vil du sikkert også få nogle nye venner, som du kan dele dine oplevelser med!

Soft Landing Camp i Argentina er obligatorisk, og er naturligvis inkluderet i prisen!