High School i Australien - se dine muligheder!

Musik: "Spring In My Step" by Silent Partner

Synes du, at det lyder fristende at besøge et land med en venlig befolkning, afslappet livsstil og storslået natur, så er Australien helt sikkert noget for dig! Hos os kan du vælge mellem programmerne High School Classic, High School Select, kombi programmet USA-Australien eller nyheden hvor du kan få en kombination af  Australien i fem måneder og derefter fem måneder i New Zealand. Så vi har helt sikkert en løsning, som passer dig!

Har du spørgsmål til programmerne eller er det svært at vælge? Så kontakt os - vores dedikerede medarbejdere står klar til at hjælpe dig på vej!

OBS! Grundet øget efterspørgsel på Australien til skoleåret 2019/2020 må vi allerede nu melde om et begrænset antal pladser. 

High School Classic
Dette program er vores almindelige High School tilbud, og det er vores mest populære program. Programmet er til dig, som ønsker at komme på udveksling og ikke har specifikke krav til dit ophold. Du vil gå på en lokal skole, og bo hos en godkendt værtsfamilie. Få meget mere at vide om High School Classic her.

High School Select
På dette program har du muligheden for at få specifikke ønsker for dit ophold opfyldt. Det kan være, at du ønsker én bestemt High School eller at bo i et bestemt område - i Australien kan du vælge mellem 5 forskellige områder. Det kan også være, at du ønsker at have specifikke fag, dyrke bestemte sportsgrene eller andre aktiviteter. Er du blevet nysgerrig? Så læs mere om High School Select her.

Kombi program
Har du lyst til både at opleve ægte High School spirit i USA samt den smukke natur og "laid back" livsstil i Australien? Så har du muligheden for begge dele på ét udvekslingsår med vores kombi program USA-Australien! Du begynder året i USA, og når vinteren kommer, tager du videre for at tilbringe foråret i solrige og eventyrlige Australien - landet "Down Under". 

Vil du gerne opleve lidt mere "Down Under", så er vores nye kombi program med Australien og New Zealand måske lige det rigtige for dig. Du får ikke kun mulighed for at opleve det bedste af Oceanien, vi inkluderer også Soft Landing Camp i både Sydney og Auckland. Læs mere om det spændende kombi program her.

Har du spørgsmål til programmerne eller er det svært at vælge? Så kontakt os - vores dedikerede medarbejdere står klar til at hjælpe dig på vej!

 

 

Close

Mange tak for din interesse i Explorius. Explorius er en del af Educatius Group AB som består af flere forskellige partnerorganisationer indenfor udveksling. Educatius Group AB tilbyder unge mennesker muligheden for at studere i udlandet og opleve en ny kultur.

Vi tager dit privatliv meget alvorligt og vil derfor sikre, at vi giver dig alle muligheder for at kontrollere, hvordan vi kommunikerer med dig og hvordan vi bruger dine personlige oplysninger som du har delt med os.

For at behandle din anmodning beder vi dig derfor om at vælge dine præference nedenfor, ved at vælge enten "Ja" eller "Nej".

"Ét eller flere felter mangler at blive udfyldt. Vær sød at se efter og prøv igen!"