Udveksling i Australien - se dine muligheder!


Musik: "Spring In My Step" by Silent Partner

Synes du, at det lyder fristende at besøge et land med en venlig befolkning, afslappet livsstil og storslået natur, så er Australien helt sikkert noget for dig! Hos os kan du vælge mellem programmerne High School Classic, High School Select eller kombiprogrammet USA-Australien. Så vi har helt sikkert en løsning, som passer dig!

Har du spørgsmål til programmerne eller er det svært at vælge? Så kontakt os - vores dedikerede medarbejdere står klar til at hjælpe dig på vej!

OBS! Grundet øget efterspørgsel på Australien til skoleåret 2019/2020 må vi allerede nu melde om et begrænset antal pladser. 

High School Classic
Dette program er vores almindelige High School tilbud, og det er vores mest populære program. Programmet er til dig, som ønsker at komme på udveksling og ikke har specifikke krav til dit ophold. Du vil gå på en lokal skole, og bo hos en godkendt værtsfamilie. Få meget mere at vide om High School Classic her.

High School Select
På dette program har du muligheden for at få specifikke ønsker for dit ophold opfyldt. Det kan være, at du ønsker én bestemt High School eller at bo i et bestemt område - i Australien kan du vælge mellem 5 forskellige områder. Det kan også være, at du ønsker at have specifikke fag, dyrke bestemte sportsgrene eller andre aktiviteter. Er du blevet nysgerrig? Så læs mere om High School Select her.

Kombiprogram USA-Australien
Har du lyst til både at opleve ægte High School spirit i USA samt den smukke natur og "laid back" livsstil i Australien? Så har du muligheden for begge dele på ét udvekslingsår med vores kombiprogram USA-Australien! Du begynder året i USA, og når vinteren kommer, tager du videre for at tilbringe foråret i solrige og eventyrlige Australien - landet "Down Under". Læs mere om det spændende kombiprogram her.

Har du spørgsmål til programmerne eller er det svært at vælge? Så kontakt os - vores dedikerede medarbejdere står klar til at hjælpe dig på vej!

 

 

Close
Mange tak for din interesse! Ved afsendelse af denne formular, vil vi enten sende dig den forespurgte information eller kontakte dig. Dine personlige data vil blive gemt i al fortrolighed og vi vil ikke udlevere dine informationer til tredje parter. Ved at fremgå på vores mailing lister vil du modtage updates, nyheder og specielle tilbud, såvel som invitationer til informationsmøder og andre arrangementer. Vælg venligst nedenfor, om du er indforstået med vores vilkår.