High School Classic i Australien

High School ophold i Australien

Synes du, at det lyder fristende at besøge et land med venlig befolkning, afslappet livsstil og storslået natur, så er udveksling i Australien helt sikkert noget for dig!

 

OBS! Grundet øget efterspørgsel på Australien til skoleåret 2019/2020 må vi allerede nu melde om et begrænset antal pladser. 

Livet ”Down Under”
Uanset om du bor ved kysten, inde i landet eller i en storby, så vil du som udvekslingsstudent i Australien opleve at blive mødt med stor gæstfrihed. Er du åben for eventyr og også interesseret i sport, så vil du sikkert være travlt optaget i løbet af dit High School år. Australierne elsker at være udendørs og være aktive og uanset alder er sejlsport, rugby, surfing og cricket populære sportsgrene.

Værtsfamilien
Australierne er meget gæstfrie og imødekommende, og de er nemme at have med at gøre. Vores samarbejdspartnere i Australien udvælger nøje værtsfamilierne, og både referencer og husstand kontrolleres, før en familie kan godkendes. Australien betragtes som et multikulturelt land, og de typiske australiere eller den typiske værtsfamilie findes derfor ikke.

Din High School
Som udvekslingsstudent i Australien kan du forvente undervisning af høj kvalitet og udover de traditionelle skolefag, vil du kunne vælge kurser som f.eks. fotografi, regnskab og madlavning. De australske elever holder sig oftest aktive i ferierne på skolecamps, hvor der afhængig af skolen, vil være mulighed for at vælge udendørsaktiviteter, som f.eks. surfing, klatring eller kanosejlads.

Hvem kan søge og hvornår rejser du?

For at komme på udveksling i Australien gælder Explorius’ generelle ansøgnings betingelser. Hvis du følger det danske skoleår, vil du skulle rejse start eller midt juli og flyve retur til Danmark slut april året efter. I Australien ligger skoleåret anderledes end i Danmark. Hvis du følger det australske skoleår tager du derfor af sted i slutningen af januar og vender hjem primo december. 

Priser
Du kan læse mere om vores priser for et skoleår eller semester her.

Særlige ønsker?
Har du særlige ønsker for dit ophold?

Ønsker du f.eks. at være sikker på at kunne dyrke en bestemt sportsgren, at gå i en bestemt skole eller noget helt andet, som er særlig vigtigt for, at du får det ophold, som du ønsker dig, anbefaler vi dig at søge vores High School Select program. Eller har du lyst til at bo i to lande på ét udvekslingsår? Så er vores kombiprogram USA-Australien måske noget for dig.
Close
Mange tak for din interesse! Ved afsendelse af denne formular, vil vi enten sende dig den forespurgte information eller kontakte dig. Dine personlige data vil blive gemt i al fortrolighed og vi vil ikke udlevere dine informationer til tredje parter. Ved at fremgå på vores mailing lister vil du modtage updates, nyheder og specielle tilbud, såvel som invitationer til informationsmøder og andre arrangementer. Vælg venligst nedenfor, om du er indforstået med vores vilkår.