Din australske værtsfamilie

Udvekslingsstudent i Australien
Australien er en ung nation, og befolkningen er mangfoldig. Der er derfor ikke en "typisk" australier, men på mange måder minder australierne om os danskere. De har samme "laid back" holdning, og tænker at det nok skal gå alt sammen. Oplev det hele på egen krop, som udvekslingsstudent i Australien! 

Hvad er en "rigtig" værtsfamilie?
Hos Explorius støtter vi mangfoldigheden og diskriminerer ikke, og alle værtsfamilier er rigtige familier for os. Dog skal sikkerheden selvfølgelig altid være i orden, også ved valg af værtsfamilie. Den rigtige værtsfamilie er i vores optik den familie, som har overskud og hjerterum til dig. Familierne kan bestå af voksne med børn, enlige, unge og ældre ægtepar uden børn, det kan være en familie med en anden etnisk herkomst, og familien kan også være et homoseksuelt par mm.

Den australske værtsfamilie vil typisk byde dig stort velkommen i deres hjem, og forventer at du indgår på lige fod med resten af familien. Du skal derfor selv være proaktiv i forhold til at hjælpe til i familien og blive en del af din nye familie.

Værtsfamilierne bor oftest i mindre byer, og da Australien er et stort land med store afstande, må du regne med transportid mellem hjem og skole - op til 1 1/2 time tillades.

Godkendelse af værtsfamilien
Alle værtsfamilierne gennemgår en grundig godkendelsesproces for at sikre, at de lever op til alle krav. Krav som både stilles af vores australske kolleger, men også krav fra myndighederne i Australien. Vores kolleger i Australien har mange års erfaring i udvælgelse af familier, og her er de trin, som hver enkelt værtsfamilie skal igennem for at kunne blive godkendt:

Personligt besøg
Interview
Referencer tages i familiens netværk
Baggrundstjek, herunder tjek hos de australske myndigheder
Endelig godkendelse af vores australske kolleger

Værtsfamilien vælger selv, hvilken udvekslingsstuderende de ønsker i deres familie - ud fra din ansøgning, fælles interesser og/eller personlighed.


Close
Mange tak for din interesse! Ved afsendelse af denne formular, vil vi enten sende dig den forespurgte information eller kontakte dig. Dine personlige data vil blive gemt i al fortrolighed og vi vil ikke udlevere dine informationer til tredje parter. Ved at fremgå på vores mailing lister vil du modtage updates, nyheder og specielle tilbud, såvel som invitationer til informationsmøder og andre arrangementer. Vælg venligst nedenfor, om du er indforstået med vores vilkår.