High School Select i Australien


Hvis du ønsker at opleve en afslappet livsstil, en masse udendørs aktivitet, men alligevel også gerne vil have et akademisk år - så er udveksling på Select programmet i Australien det helt rette til dig. Her kan du nemlig selv vælge, hvor du vil tilbringe dit år, og hvilken High School du vil gå på.

Livet i Australien 
Hvis du vælger at rejse til Australien på Select programmet, har du mulighed for at vælge, hvor i landet du ønsker at tilbringe dit år som udvekslingsstudent. Uanset hvor du dog vælger at tilbringe dit år, vil den australske "laid-back" livsstil blive en del af din hverdag. Du vil hurtigt opdage, at livet "Down Under" byder på et rigt dyreliv og involverer en del udendørs aktiviteter, natur og en afslappet holdning til livet.

Værtsfamilien
Da du i Select programmet først vælger et specifikt område og/eller en skole, vil din værtsfamilie blive fundet efterfølgende. I Select programmet modtager værtsfamilierne et mindre tilskud for at have en studerende boende i et år. Dette er anderledes i forhold til Classic programmet, hvor værtsfamilier ikke modtager betaling.

Værtsfamilien i Australien er en helt almindelig familie, som åbner deres hjem for dig. De glæder sig til et nyt familiemedlem, og vil helt sikkert involvere dig i alle aspekter af deres hverdag. Samtidig forventer de, at du indgår på lige fod med resten af familien og bidrager i hverdagen.

Din High School
Select programmet er et akademisk program, og derfor har du mulighed for at vælge, hvilken High School du ønsker at gå på. 
Du kan vælge en skole ud fra nogle bestemte fag eller nogle specifikke interesser, som du ønsker at dyrke. Du kan naturligvis også vælge en kombination af begge dele - mulighederne er mange. I Australien kan du forvente høj faglighed og rig mulighed for at beskæftige dig med udendørs aktiviteter. Når du har valgt den High School, som du ønsker at gå på, vil resten af din placering blive planlagt.

Hvem kan søge og hvornår rejser du?
For at komme på udveksling i Australien gælder Explorius’ generelle ansøgnings betingelser. Hvis du følger det danske skoleår, vil du skulle rejse start eller midt juli og flyve retur til Danmark primo maj året efter. I Australien ligger skoleåret anderledes end i Danmark. Hvis du følger det australske skoleår tager du derfor af sted i slutningen af januar og vender hjem primo december samme år. 

Priser
I High School Select programmet kan priserne variere, alt efter hvilken skole eller område du vælger. Du kan læse mere om vores priser her.

Close
Mange tak for din interesse! Ved afsendelse af denne formular, vil vi enten sende dig den forespurgte information eller kontakte dig. Dine personlige data vil blive gemt i al fortrolighed og vi vil ikke udlevere dine informationer til tredje parter. Ved at fremgå på vores mailing lister vil du modtage updates, nyheder og specielle tilbud, såvel som invitationer til informationsmøder og andre arrangementer. Vælg venligst nedenfor, om du er indforstået med vores vilkår.