Områder du kan vælge i Australien

Oplev High School år i Australien
Drømmer du om at bo tæt på stranden eller i en storby? Eller kunne du tænke dig at bo midt i Australien og opleve den storslåede natur tæt på det fantastiske australske dyreliv? På Select programmet kan du som udvekslingsstudent i Australien selv vælge, hvor i landet du gerne vil bo og gå på high School!

Vælg imellem 5 forskellige stater
Australien er en populær destination for udvekslingsstuderende fra hele verden - hvilket er helt forståeligt! Skolerne er gode, klimaet er varmere, og australierne er kendt for deres gæstfrihed og afslappede livsstil. I Select programmet kan du vælge mellem 5 forskellige stater - hver stat har hver sin charme og særpræg!

Sydaustralien - byliv og afslappet strandstemning
Vælg f.eks. at bo i Adelaide, som ligger i staten Sydaustralien. Det er en sikker, sofistikeret og moderne by. Det er nemt at komme rundt, og byen har et stort udvalg af butikker og restauranter. Adelaide kombinerer bylivet med afslappende strandstemning. Adelaide tilbyder samtidig uddannelse i verdensklasse og med 20 års erfaring med internationale studerende, er de meget optagede af, at vores elever får et godt og sikkert ophold.

Queensland - surfing, Great Barrier Reef og verdens længste ø af sand
Du kan også vælge Queensland, som er den næststørste stat i Australien og er kendt for sin surferkultur, smukke strande og The Great Barrier Reef. Langs Queenslands sydlige kyst finder du også verdens længste ø af sand, Fraser Island, der bestemt er et besøg værd!

New South Wales - Sydney, idylliske strande og smuk natur
New South Wales
 kunne måske også friste? Det er Australiens mest folkerige område. I New South Wales finder du Australiens største og måske mest kendte by, Sydney! Sydney er en metropol, der har alt, hvad en storby kan tilbyde - alt fra idylliske strande og nærvær, til smukke naturområder som Blue Mountains.

Victoria - sydligste område tæt på Tasmanien
Victoria
, somligger sydligst af staterne på fastlandet og øen Tasmanien, kan også hver især byde på særlige og uforglemmelige oplevelser.

Vil du høre mere om dine muligheder, så kontakt os endelig. Du kan ringe til os på 70262002 eller sende os en besked her.

Close
Mange tak for din interesse! Ved afsendelse af denne formular, vil vi enten sende dig den forespurgte information eller kontakte dig. Dine personlige data vil blive gemt i al fortrolighed og vi vil ikke udlevere dine informationer til tredje parter. Ved at fremgå på vores mailing lister vil du modtage updates, nyheder og specielle tilbud, såvel som invitationer til informationsmøder og andre arrangementer. Vælg venligst nedenfor, om du er indforstået med vores vilkår.