Særligt for AustralienHer på siden kan du læse mere om, hvad der er særligt gældende for dig, som vil på High School i Australien. Skulle der være et eller flere krav, som du ikke opfylder - eller som du er i tvivl om du opfylder, så kontakt os.

Vi vil nemlig gøre alt, hvad vi kan for at hjælpe med at få din drøm om udveksling bliver opfyldt!


Karakterer

Vi kræver som udgangspunkt mindst 4 i alle fag. Hvis nogle af dine karakterer er lavere end det, så kontakt os - der er muligheder alligevel. 

Allergier
Det er vigtigt, at du oplyser om eventuelle allergier. Det er ikke sikkert, at det vil påvirke din mulighed for at komme på udveksling, men det er vigtigt, at du fortæller om eventuelle allergier allerede til det personlige interview.

Diæter
Australien er en ung nation med mange forskellige nationaliteter. De er derfor vant til mange forskellige kostretninger og diæter, og som udgangspunkt er særlige diæter ingen hindring for at komme til Australien. Du skal dog være indstillet på at afholde ekstraudgiften til særlig kost.

Andre helbredsmæssige årsager
Har du diabetes, epilepsi eller andre sygdomme eller diagnoser som OCD, ADHD el.lign., så skal du fortælle os om dette. Det kan også være tidligere eller igangværende psykolog forløb. Vi vil som regel bede om særskilt lægeudtalelse.

Værtsfamilie
I Australien starter du ofte i en velkomstfamilie. Nogle gange bliver velkomstfamilien til en permanent værtsfamilie, og nogle gange findes der en anden familie til dig. Australierne er et "laid back" folkefærd, og det betyder, at de ofte i sidste øjeblik beslutter sig for at være værtsfamilie. De er gæstfrie og ønsker for dig, at du hurtigt føler dig velkommen. Samtidig forventer de også, at du selv gør en indsats for at blive en del af familien.

Værtsfamilierne bor typisk i mindre byer, og med store afstande skal du regne med transport tid frem og tilbage fra skole og hjem. Helt op til 1 1/2 time.

Klima, flora og fauna
I Australien har de sommer, når vi har vinter. Og omvendt. Vinteren i Australien svarer vejrmæssigt til det danske forår/efterår. Sommeren er til gengæld varm og med over 3000 soltimer om året, kommer du til at opleve mere sol end i Danmark. Solen er pga. tyndt ozonlag meget stærk, og mange bliver overraskede over, hvor stærk den er! Vi anbefaler solhat, skygge og meget høj solfaktor. Australiernes skolesommerferie ligger i december og januar.

I Australien lever mange spændende dyr. Lige fra de nuttede koalaer og wombats til mere eksotiske krybdyr, så du vil helt sikkert opleve dyr, som du aldrig har set før.

Kontakt os
Vi er her for at hjælpe dig med at få din drøm om High School udfyldt. Derfor vil vi også opfordre dig til at kontakte os, hvis nogle af kravene virker uopnåelige eller du er i tvivl om du kan komme afsted. Langt de fleste får deres drøm opfyldt og kommer afsted - også selvom de ikke troede, at de levede op til kravene fra start.


Close
Mange tak for din interesse! Ved afsendelse af denne formular, vil vi enten sende dig den forespurgte information eller kontakte dig. Dine personlige data vil blive gemt i al fortrolighed og vi vil ikke udlevere dine informationer til tredje parter. Ved at fremgå på vores mailing lister vil du modtage updates, nyheder og specielle tilbud, såvel som invitationer til informationsmøder og andre arrangementer. Vælg venligst nedenfor, om du er indforstået med vores vilkår.