Programmer i Australien

Vi tilbyder fire forskellige udvekslingsprogrammer i Australien. Det er Classic High School, Combo High SchoolSelect High School

Læs mere om de forskellige programmer nedenfor og find det program som passer dig bedst!Classic High School – det traditionelle program

Vores Classic High School-program er det traditionelle udvekslingsprogram, hvor du bliver valgt af en omsorgsfuld værtsfamilie et eller andet sted i Australien. Familien kan for eksempel bo i en livlig by i Perth, ved den solrige Sunshine Coast eller et sted omkring Great Ocean Road i Victoria.

Det er valget for dig, hvis du drømmer om at opleve den rigtige Aussie livsstil, uanset hvor du bor henne i det skønne land, under dit udvekslingsår. Når en familie har valgt dig, vil der så blive kigget efter en skoleplads til dig, i enten en offentlig eller privat high school, i området hvor din familie bor.

Du kan tilmelde dig Classic High School-programmet i Australien for et semester eller et fuldt akademisk år.

Områdevalg mod et ekstra tillæg

For dig som har et ønske om at blive placeret i en bestemt region eller stat i Australien, tilbyder vi områdevalg i New South Wales og Victoria, mod et ekstra tillæg til vores Classic High School-program. 

Vær opmærksom på at antallet af pladser er begrænset. Vi anbefaler derfor at du ansøger om dit udvekslingsår så tidligt som muligt.

Se priser for Classic High School og områdevalg

Se vores områder

Ansøg om et high school årCombo High School – opdag USA & New Zealand

Med Explorius får du en unik mulighed for at opleve high school-livet i både Australien og USA eller i Australien og nabolandet New Zealand.

Dette er det perfekte valg for dig som enten er interesseret i at studere i to forskellige kontinenter eller i de to lande i Oceanien. Tilmeld dig Combo High School for at optimere din high school-udveksling og få mest muligt ud af det!


Udveksling i USA og Australien

Når du vælger Combo High School – USA + Australien, vil du starte dit udvekslingsår i USA. Her vil du deltage i Soft Landing Campen i New York, sammen med de andre USA og Combi-elever. Herefter vil du rejse til dine amerikanske værtsfamilie, hvor du dit første high school-eventyr starter.

Du tilbringer fem måneder i USA, hvor du får mulighed for at opleve den typiske high school-spirit og helligdage, såsom Halloween og Thanksgiving. Efter det, vil det være tid til at tilbringe yderligere fem måneder på high school, men denne gang Down Under. Nu vil et high school-liv blandt kænguruer, surfere og solskin vente forude.

Dit Aussie eventyr starter med Soft Landing Camp i Sydney. Så vil det være tid til at nyde de resterende måneder der er tilbage, af det spændende high school-eventyr.


Udveksling i Australien og New Zealand

Når du vælger Combo High School – Australien + New Zealand, kan du vælge at tage på udveksling for et helt år eller et til to semestre. Uanset hvad, så starter du din high school-udveksling i Australien. Her deltager du på Soft Landing Camp i Sydney* inden du rejser videre til din værtsfamilie.

De følgende måneder vil du nyde den australske måde at leve på, både i skole og i din fritid. Du vil nemt tilpasse dig den afslappede australske kultur, og opleve en masse nye ting i løbet af weekenderne. Når du rejser videre til New Zealand, vil du allerede være en garvet udvekslingsstudent. Men, du vil deltage på endnu en Soft Landing Camp, og denne gang i Auckland. På denne en-dags camp, vil du blive forberedt på "Kiwi"-livsstilen. Efter dette, vil det være tid til at nyde alt hvad New Zealand har at byde på, såsom de sne klædte bjerge, vulkaner og smukke lange strande.

*Vær opærksom på at Soft Landing Camp ikke er inkluderet for dig, som tilmelder sig Combo High School – Australien + New Zealand for kun et semester.

Se priser for Combo High School

Ansøg om Combo High SchoolSelect High School – Australien som du ønsker

student looking at beach view

Select High School er programmet for dig som har en bestemt drøm om, hvordan dit udvekslingsår i Australien skal se ud. Hvis du ønsker at bo i en specifik stat eller gå på en high school hvor du kan læse bestemte fag, er dette programmet for dig.

Vi har et tæt samarbejde med en række udmærkede high schools i populære stater, såsom New South Wales, Queensland, South Australia, Victoria og på den smukke ø Tasmanien.

Eksempler på populære byer i hver stat er Sydney og Newcastle i New South Wales, Brisbane og Cairns i solrige Queensland, Adelaide i South Australia og den kulturelle hovedstad Melbourne i Victoria. 

Du fortæller os dine kriterier vedrørende stat, skoletype, fag, sport og aktiviteter. Sammen vil vi så skræddersy din udveksling i Australien, ligesom du gerne vil have det. Måske ønsker du at studere tæt ved stranden, have mulighed for surf undervisning eller bo i en storby? Uanset hvad, Select High School er det rette valg for dig.

Du kan tilmelde dig Select High School-programmet i Australien for tre, fem, ni eller tolv måneder.

Find skolepriser for Select High School

Se vores mest populære skoler

Ansøg om Select High School

<< Tilbage til Australien