Vælg hvor i Australien du vil studere

Hos Explorius får du en unik mulighed for at vælge hvor i Australien du vil tilbringe dit år på high school-udveksling.

Når du ansøger om et high school år på vores Classic High School-program er du garanteret en placering i det område du har valgt. Dette gælder dog kun så længe, at vi har ledige pladser tilbage på dit specifikke områdevalg og at du opfylder alle de nødvendige krav, såsom at din ansøgning er godkendt. så skynd dig at få sikret din plads og ansøg i god tid - først til mølle gælder!

Hvor vil du tilbringe dit udvekslingsår i Australien? Tæt på kysten, i solrige New South Wales eller i den smukke delstat Victoria? Din udveksling, dit valg!

Ansøg om et år på high school

Vores udvalg af områder

I Australien tilbyder vi et udvalg af statsvalg, såvel som vores spændende Beach Guarantee valg. Læs mere omkring de forskellige valg nedenfor. Du finder valgene i alfabetisk orden.


Beach Guarantee – afsted til stranden!

Australien er kendt for dets smukke strande og fantastiske kystliv, hvilket absolut ikke skal misses. For at garantere at du vil komme til at få en stor dosis af det smukke hav under din udveksling, så er dette dit valg!

Med vores Beach Guarantee vil du kunne studere i en af de seks australske stater, med et maksimum af 45 minutter til til kysten, med offentlig transport. Pak dit svømmetøj og forbered dig på et år fyldt med sjove strandaktiviteter!

Statsvalg – vælg din favorit stat

Vores statsvalg er det perfekte valg for dig, som har en foretrukken australsk stat, som du gerne vil tilbringe dit udvekslingsår i.

Du kan vælge imellem de populære stater New South Wales og Victoria.

Ansøg om et high school år

New South Wales

New South Wales er en stat i det sydøstlige Australien, hjem til smukke byer såsom Sydney og Newcastle. Her kan du finde utrolige strande til at surfe, moderne byer, det enestående Blue Mountain Range og meget mere.

At tilbringe dit år på udveksling i New South Wales er et fremragende valg. Staten er meget populær blandt udvekslingsstudenter, så du kan være sikker på at møde folk som dig fra hele verden, når du studerer her.

Med dets næsten 8 millioner indbyggere, er New South Wales den mest beboede stat i Australien. Ud af disse millioner af mennesker, den største del – mere end 5 millioner, bor I Greater Sydney området. Dette betyder at der er en stor chance for at din fremtidige værtsfamilie vil bo i eller tæt på denne evigt-populære storby.

Victoria

Staten Victoria er placeret i det sydøstlige Australien, med grænse til New South Wales og Sydaustralien. Det er Australiens anden mest beboede stat, og måske mest kendt for at være hjem til smukke Melbourne. Her finder du enestående strande, moderne byer, det fantastiske Great Ocean Road, såvel som fremragende nationale parker.

Victoria er et godt valg for dig som gerne vil tilbringe dit år på udveksling i en af Australien’s mest populære byer, hvor du kan opleve fire sæsoner, såvel som smukke strande og natur vidundre. Staten har mere end 6 millioner indbyggere, hvoraf størstedelen af dem bor i Melbourne området.

Melbourne har været udpeget til at være den by, som er bedst at leve i, i hele verden, takketvære dets gode sundhedsvæsen, uddannelse og infrastruktur. Byen er kendt for dets hipster kultur, mange cafeer og kulturelle arrangementer, som gør byen utrolig populær blandt unge. Ved at vælge Victoria, er du dog ikke garanteret at blive placeret i Melbourne, men der er en stor chance at din fremtidige familie bor i eller tæt på byen. Uanset hvad, skal du helt sikkert besøge byen under dit udvekslingsår!

Ansøg om et high school år

Få sikret dit område i Australien

Møs os til et gratis og uforpligtende interview, hvor vi kan tale mere omkring vores områder og udvekslingsprogrammer i Australien.

Men ansøg snart! Vi har begrænset antal pladser til hvert ønske og mange af dem forsvinder hurtigt, så få sikret din plads inden det er for sent.

For dig som ønsker endnu flere valgmuligheder af byer som du kan studere i, i Australien, vil vi anbefale at du læser mere om vores Select High School-program.

Ansøg om et high school år

<< Tilbage til Australien