Mest populære skoler i Australien

Når du tilmelder dig vores Select High School-program, får du mulighed selv for at vælge hvilken high school i Australien du gerne vil gå på.

Dette er perfekt for dig som allerede har et tydeligt billede af, hvordan din udveksling i landet skal være. Måske vil du gerne studere tæt ved stranden, læse nogle særlig fag eller udøve en særlig udendørs aktivitetet, såsom surfing eller dykning.

Vi tilbyder en lang række af skoler henover Australien. Nedenfor finder du vores mest populære high schools i landet.

Ansøg om et high school-år

High schools i Australien

Nedenfor finder du vores udvalg af mest populære high schools. Læs mere omkring de forskellige skoler og tøv endelig ikke med at kontakte os, hvis du har nogle spørgsmål! 


Sunshine Beach State High School, Sunshine Coast

Sunshnie Beach State High School ligger i byen Noosa og har ca. 1300 elever. Ikke så langt fra skolen finder du byens mest populære strand, Main Beach. 

Denne high school er enestående, både udvendig og indvendig. Skolen har stor erfaring med udvekslingsstudenter og de ved hvordan de giver den bedste hjælp indenfor det faglige område, samt det sociale. Både lærere og elever er imødekommende og hjælpsomme - denne skoler giver dig altså det bedste som Australien har at byde på! 

Palm Beach Currumbin State High, Gold Coast

Palm Beach Currumbin State High ligger i smukke Gold Coast, sydøst i Queensland. Skolen har ca. 2400 elever og er et populært valg for udvekslingsstudenter fra hele verden. Miljøet på skolen er meget støttende og inkluderer alle elever, så du vil hurtigt føle dig tilpas og finde dig til rette. 

Her kan du vælge blandt mange forskellige fag som du ikke finder på andre skoler, i samme område. Skolen tilbyder gode fag til dig, som gerne vil specialisere din studieretning indenfor idræt, musik, dans og drama. 

Ansøg om et Select high school-år


Benowa State High School, Gold Coast 

Benowa State High School ligger i Gold Coast. Skolen har ca. 1950 elever, hvor omkring 60 af de elever er internationale. Lærerne på skolen er meget støttende og imødekommende. De vil få dig til at føle dig velkommen fra dag ét.

Skolen har et omdømme for at være en af de bedste skoler i Gold Coast og har et bredt udvalg af studietilbud. Denne skole passer til dig som gerne vil specialiserer din studieretning indenfor musik, dans og drama.

Trinity Bay State High School, Cairns

Trinity Bay State High School ligger ca. 5 km vest for Cairns centrum. Dette er en meget moderne skole, som er omringet af smukke tropiske omgiveler. Skolen har ca. 1700 elever og miljøet på skolen er venligt, imødekommende og varmt. 

Skolen tilbyder et stort udvalg af fritidsaktiviteter som drama, svømning, kunst og year book-komité. Du vil også få mulighed for at deltage på en del skoleture i løbet af året.

Få sikret din plads i Australien

Mød os til et gratis og uforpligtende interview, hvor vi kan tale mere omkring de forskellige skoler i Australien. Sammen vil vi skræddersy det perfekte udvekslingsår for dig, for at sikre at dit store australske high school-eventyr er præcis som du ønsker.

Ansøg om et high school-år

<< Tilbage til udvekslingsprogrammer i Australien