Ture under dit udvekslingsår


Australien er et enestående og stort land. At tilbringe din high school-udveksling her giver dig en fantastisk mulighed for at udforske mere af dette smukke land og lære mere om dets fascinerende historie. Dette vil du opleve sammen med andre udvekslingsstudenter, som også nyder deres eventyr “Down Under”.

Vi tilbyder flere sjove ture som du kan deltage i under dit udvekslingsår. Hvad med at besøge Great Barrier Reef eller det berømte “Outback”?

Find vores tilbud af arrangerede ture og tøv ikke med at kontakte os hvis du har nogle spørgsmål!

Outback Safari Tur

Hvad med at rejse til det centrale Australien, opleve områder såsom enestående King Canyon og charmerende småby Alice Springs? Vi lærer mere omkring historien bag de lokale stammer og hellige ceremonier omkring Uluru, også kendt som Ayers Rock.

Imens vi er her, vil vi også benytte muligheden for at få set Kata Tjuta som er i nærheden. På denne 5-dages tur vil du se det bedste af det berømte australske “Outback” og have masser af sjov sammen med de erfarne guides og andre udvekslingsstudenter. Vi udforsker en fascinerende, smuk og rolig del af Australien, hvor vi vil have en uforglemmelig tid.

Cairns – vejen til Australiens Great Barrier Reef

Du kan ikke tilbringe et semester eller år i Australien uden at gribe chancen for at snorkle i Great Barrier Reef! Deltag i en vidunderlig tur til Cairns i den nordlige del af solrige Queensland. På 4 dage vil vi opdage denne fantastiske del af Australien ved at svømme i Pristine vandfald, dykke i det turkisblå Great BarrierReef og opdage sjove steder såsom Cairns Aquarium, Lake Barrine National Park og Kuranda Village.

Det er en vidunderlig tur, som du helt sikkert ikke kan gå glip af!

Northern Territory eventyr-tur

Opdag det bedste af det fantastiske Northern Territories! Sammen vil vi udforske destinationer som statens hovedstad Darwin, Utroligt smukke Kakadu National Park, charmerende Alice Springs og sidst men ikke mindst det imponerende Uluru, også kendt som Ayers Rock.

Uanset om det er at kigge på saltvands-krokodiller, sejle på det majestætiske Katherine Gorge eller at gå rundt på Uluru, denne 10-dages ferie giver dig den ultimative oplevelse af en unik del af Australien.

Ansøg om et high school-år

<< Tilbage til Australien