Udveksling i Canada

Vil du gerne på udveksling til Canada og gå på high School? Og har du specifikke ønsker til dit ophold? I Canada tilbyder vi vores High School Select program, hvor du selv vælger, hvilken skole du vil gå på eller hvilket område, som du vil bo i . 

Livet i Canada
Canada er et spændende land med mange muligheder, og du kan vælge at bo i et fransk eller engelsktalende område. Den canadiske levestandard er forholdsvis høj, og livsstilen minder meget om den europæiske, så de kulturelle forskelle vil ikke være så store som i mange andre lande. Canadierne er som samfund ikke så religiøst som f.eks. USA, og du vil med stor sandsynlighed falde for deres afslappede holdning til livet.

Værtsfamilien
Værtsfamilien i Canada kan - som i alle andre lande - bestå af mange forskellige konstellationer, og det vigtigste er, at du møder din nye familie med et åbent sind. Uanset hvor mange familiemedlemmer du kommer til at bo med, vil de forvente af dig at du aktivt involverer dig i hverdagen og livet i Canada. De vil også typisk forvente, at du selv transporterer dig til/fra skole og fritidsaktiviteter.
 
Din High School
Som Select elev i Canada vælger du, hvilken skole du gerne vil gå på, samt hvilke fag du ønsker. Det kan også være, at du har nogle specifikke interesser eller sportsgrene, som du ønsker at dyrke. Der er masser af gode muligheder for at kombinere akademiske fag med lidt anderledes og sjove fag. Vi samarbejder med skoler af meget høj standard, så vi skal sammen helt sikkert nok finde en skole, som passer til dig.
 
Da Select programmet er et akademisk program, vil du tage stilling til, hvilken skole du ønsker at gå på - derefter vil resten af din placering blive planlagt. Se nogle af de skoler vi anbefaler

Hvem kan søge og hvornår rejser du?
For at komme på udveksling i Canada gælder Explorius' generelle ansøgnings betingelser.
Din afrejse vil ligge i august eller september. Din hjemrejse til Danmark vil ligge i juni eller juli året efter.

Priser
I High School Select programmet varierer prisen alt efter, hvilken skole eller område du vælger. Du kan læse mere om vores priser her.