Værd at vide

Værd at vide om udveksling i Canada

Her på siden finder du praktisk information om udveksling i Canada. Savner du mere information? Så kontakt os endelig, så fortæller vi dig alt, hvad du har brug for at vide!

Vi tilbyder følgende program til Canada: High School Select, hvor du selv bestemmer, hvilken High School du vil gå på og hvilket område, som du vil bo i.

Optagelseskrav: Du skal være mellem 14-18 år, og du må ikke have afsluttet en gymnasial uddannelse, se aldersgrænser herDu vil blive spurgt ind til karakterer og helbred, når vi møder dig til personligt interview for at kunne sikre dig det bedste ophold.

I Canada er de rimelig fleksible ift. optagelseskrav, og vi har derfor også mulighed for at finde en plads til dig, hvis du er ordblind eller har andre udfordringer. 

Mulighed for at ønske område: Ja, se områdemulighederne her.

Afrejsetidspunkt: August eller september. 

Programlængde: Ca. 5 eller 10 måneder.

Skoleuniform: Nej, men der er ofte en "dress code" på High School i Canada.

Sprog og sprogkundskaber: Engelsk eller fransk afhængig af, hvilket område eller skole, som du vælger.

Visum: Ja, der vil være krav om visum på dit udvekslingsophold. Visum kan først søges, når du har værtsfamilie og skole. Vi hjælper dig med, hvordan du skal gøre.

Forberedelse: Vi har stor erfaring med udveksling i Canada, og vi gør alt, hvad vi kan for at forberede dig og dine forældre på dit udvekslingsår. Vi har flere forberedende møder, som er inkluderet i programprisen. 

Pris på dit udvekslingsår afhænger af, hvilken skole eller område du vælger. Du kan se fra-priserne her. For konkret pris beder vi dig kontakte os.

Har du flere spørgsmål? Så kontakt os allerede i dag!

 

Close

Mange tak for din interesse i Explorius. Explorius er en del af Educatius Group AB som består af flere forskellige partnerorganisationer indenfor udveksling. Educatius Group AB tilbyder unge mennesker muligheden for at studere i udlandet og opleve en ny kultur.

Vi tager dit privatliv meget alvorligt og vil derfor sikre, at vi giver dig alle muligheder for at kontrollere, hvordan vi kommunikerer med dig og hvordan vi bruger dine personlige oplysninger som du har delt med os.

For at behandle din anmodning beder vi dig derfor om at vælge dine præference nedenfor, ved at vælge enten "Ja" eller "Nej".