Din canadiske værtsfamilie

Oplev udveksling i Canada
Canadiere er generelt et afslappet folkefærd, og på måder minder livsstilen om den, som du kender fra Europa. Levestandarden er forholdsvis høj, og familierne kan - som du kender det fra Danmark - have mange variationer. Men uanset hvor mange familiemedlemmer du vil blive mødt af, vil de glæde sig til at tage imod dig som udvekslingsstudent, og forvente at du selv gør en indsats for at blive en naturlig del af familien.

Særligt for High School Select programmet
Når du rejser på vores High School Select program, vælger du High School, område eller aktivitet først. Dernæst findes værtsfamilien. Nedenfor kan du læse mere om, hvordan værtsfamilierne udvælges. 

Hvad er en "rigtig" værtsfamilie?
Hos Explorius støtter vi mangfoldigheden og diskriminerer ikke, og alle værtsfamilier er rigtige familier for os. Dog skal sikkerheden selvfølgelig altid være i orden, også ved valg af værtsfamilie. Den rigtige værtsfamilie er i vores optik den familie, som har overskud og hjerterum til dig. Familierne kan bestå af voksne med børn, enlige, unge og ældre ægtepar uden børn, det kan være en familie med en anden etnisk herkomst og familien kan også være et homoseksuelt par mm.

Værtsfamilierne bor typisk i mindre byer, og da Canada er et stor land med store afstande, må du regne med transportid mellem hjem og skole.

Godkendelse af værtsfamilien
Alle værtsfamilierne gennemgår en grundig godkendelsesproces for at sikre, at de lever op til alle krav. Krav som både stilles af vores canadiske kolleger, men også krav fra myndighederne i  Canada. Vores kolleger i Canada har mange års erfaring i udvælgelse af familier, og her er de trin, som hver enkelt værtsfamilie skal igennem for at kunne blive godkendt:

  • Personligt besøg 
  • Interview
  • Referencer tages i familiens netværk
  • Baggrundstjek, herunder tjek hos de canadiske myndigheder
  • Endelig godkendelse af vores canadiske kolleger

 

 

Close

Mange tak for din interesse i Explorius. Explorius er en del af Educatius Group AB som består af flere forskellige partnerorganisationer indenfor udveksling. Educatius Group AB tilbyder unge mennesker muligheden for at studere i udlandet og opleve en ny kultur.

Vi tager dit privatliv meget alvorligt og vil derfor sikre, at vi giver dig alle muligheder for at kontrollere, hvordan vi kommunikerer med dig og hvordan vi bruger dine personlige oplysninger som du har delt med os.

For at behandle din anmodning beder vi dig derfor om at vælge dine præference nedenfor, ved at vælge enten "Ja" eller "Nej".