High School's vi anbefaler

Når du rejser på udveksling til Canada, vælger du selv den High School, som du ønsker at gå på. Vi samarbejder med en række udvalgte skoledistrikter i nogle af de mest attraktive områder i Canada. Her kan du se en oversigt over nogle af skolerne, som vi anbefaler.

Er der ikke en High School, som passer dig? Så kontakt os, for vi har samarbejde med mange andre skoler i forskellige områder!


British Columbia - Alberni District Secondary School 
alberni

Alberni ligger på Vancouver Island i provinsen British Columbia. Skolen tilbyder fag som ledelse, skovbrug og French immersion, som betyder at du kan vælge at have dine fag på fransk, hvis du ønsker det. Skolen er mest kendt for sit wrestling program, og er stolt over at have trænet OL-udøveren Travis Cross. Dertil tilbyder skolen en række andre sportsgrene som basketball, fodbold, volleyball, rugby, golf og atletik. 

 

British Columbia - Qualicum School District 
qualicum

Qualicum School District ligger i Qualicum på Vancouver Island i provinsen British Columbia. Skolerne er perfekte for dig som er interesseret i udendørsaktiviteter. De tilbyder et ROAMS-program (river, mountain and ocean school) med muligheder for at stå på ski, snowboard, eller dyrke vandsport.

British Colombia - Vernon School District

kalamalka high school
Vernon ligger ved en stor sø lidt inde i landet i provinsen British Colombia. Skoledistriktet passer til dig som ønsker at bo i et roligt område – ikke en storby. Vernon tilbyder et outdoor-program, kaldet Ski Academy, hvor træneren er tidligere træner for det Canadiske landslaget. De har også et godt Football Acadamy for piger. Du kan vælge tysk som valgfag, og du har mulighed for at tage næsten alle fag på fransk, hvis du ønsker det. 

British Colombia - Burnaby School District 
bunaby
Burnaby School District ligger meget centralt i provinsen British Colombia lige udenfor Vancouver. Skolerne passer til dig som er interesseret i Medier og kommunikation. Der findes også et godt teater, som er blevet sponsoreret af Michael J. Fox.  

British Columbia - Delta School District
delta
Distriktet ligger syd for Vancouver tæt ved grænsen til USA. Her ligger South Delta, som er en ny og flot skole med et stort udvalg af fag. Skolen har også de allerfleste sportsgrene, som for eksempel ishockey, fodbold, gymnastik og cross country. Den er også kendt for højt akademisk niveau.

Hvis du ønsker flere informationer eller har spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os - vi står klar til at hjælpe dig videre!

Hvis du er klar til at tage på udveksling til Canada, så bestil dit interview lige her!


Close
Mange tak for din interesse! Ved afsendelse af denne formular, vil vi enten sende dig den forespurgte information eller kontakte dig. Dine personlige data vil blive gemt i al fortrolighed og vi vil ikke udlevere dine informationer til tredje parter. Ved at fremgå på vores mailing lister vil du modtage updates, nyheder og specielle tilbud, såvel som invitationer til informationsmøder og andre arrangementer. Vælg venligst nedenfor, om du er indforstået med vores vilkår.