Programmer i Canada

Vi tilbyder to forskellige high school-programmer i Canada. Det er Select High School og Boarding School.

Læs mere om de forskellige programmer nedenfor og find ud af hvilket passer dig bedst!

Ansøg om Classic High School

Select High School – Canada på din måde

Vores Select High School program i Canada giver dig en perfekt mulighed for at skræddersy dit udvekslingseventyr i Canada, lige som du gerne vil have det. Måske vil du gerne bo tæt ved bjergene for at kunne stå på ski i weekenderne, styrke dit fransk i Quebec, udøve hockey eller have muligheden for at besøge enestående nationalparker i Alberta under dit high school-år i landet.

Uanset hvordan du gerne vil have at din udveksling skal se ud, vil vi gøre vores allerbedste for at sammensætte det som du ønsker. Vi har et tæt samarbejde med en lang række fremragende high schools i mange forskellige provinser, inklusiv attraktive områder såsom Rocky Mountain regionen, Toronto og Vancouver området. Vores store udvalg giver dig en god mulighed for at vælge den skole som du gerne vil gå på i forhold til sport, aktiviteter, fag og område. Se vores mest populære high schools i Canada.

Se priser for Select High School.

Se vores mest populære skoler

Ansøg om Select High School

Boarding School – det canadiske liv på campus

Med Explorius får du en unik chance for at gå på boarding school i Canada. På vores normale high school-år i udlandet vil du bo hos en værtsfamilie og gå på en privat eller offentlig high school. Når du går på boarding school vil du opleve det canadiske campusliv ved at studerende og bo på skolens campus. Det er en sjov og spændende oplevelse, som egner sig for dig som er en ambitiøs elev, som gerne vil forberedes på universitetslivet på den allerbedste måde.

Vi tilbyder boarding schools i de attraktive områder Vancouver og Vancouver Island, i British Columbia og Calgary området i Alberta. Lad os høre om dine præferencer angående sport, aktiviteter, lokation og fag. Sammen vil vi skabe den bedste boarding school oplevelse for dig.  

Se priser og stipendie information for Boarding School.

Se vores mest populære boarding schools

Ansøg om Boarding School

<< Tilbage til Canada