Mest populære skoler i Canada

Når du tilmelder dig vores Select High School eller Boarding School-program, vil du kunne vælge hvilken skole i Canada du gerne vil gå på.

Det er perfekt for dig som allerede har en tydelig ide omkring, hvordan din udveksling i landet skal se ud. Måske vil du gerne have nogle specifikke fag, udøve din favorit sportsgren på et mere professionelt niveau eller bo i en bestemt provins.

Vi tilbyder en lang række skoler over hele Canada. Nedenfor finder du vores mest populære High Schools og Boarding Schools.

Ansøg om et high school-år

High Schools i Canada

Nedenfor finder du vores mest populære high schools inden for vores Select High School program.


British Columbia - Alberni District Secondary School

Alberni ligger på Vancouver Island i provinsen British Columbia. Skolen tilbyder fag som ledelse, skovbrug og French immersion, som betyder at du kan vælge at have dine fag på fransk, hvis du ønsker det.

Skolen er mest kendt for sit wrestling program, og er stolt over at have trænet OL-udøveren Travis Cross. Dertil tilbyder skolen en række andre sportsgrene som basketball, fodbold, volleyball, rugby, golf og atletik.


British Columbia - Vernon School District

Vernon ligger ved en stor sø lidt inde i landet i provinsen British Columbia. Skoledistriktet passer til dig som ønsker at bo i et roligt område – ikke en storby. Vernon tilbyder et outdoor-program, kaldet Ski Academy, hvor træneren er tidligere træner for det Canadiske landshold.

De har også et godt Football Acadamy for piger. Du kan vælge tysk som valgfag, og du har mulighed for at tage næsten alle fag på fransk, hvis du ønsker det.

Aldershot High School – Halton District School Board, Ontario

Gå i skuespilleren Jim Carreys fodspor og ansøg om Aldershot High School! Skolen har et højt akademisk niveau og tilbyder et bredt udvalg af fag og aktiviteter, blandt andet helse og fitness, samt miljøstudier. Aldershot High School er beliggende i byen Burlington, omkring 40 minutter fra Canadas største by Toronto.

Læs mere om Aldershot High School

Boarding Schools i Canada

Nedenfor finder du en række af Boarding Schools i Canada.


Bodwell High School, Vancouver, British Columbia

Studer og bo på Bodwell High School sammen med din klassekammerater. Skolen ligger i nordlige Vancouver med en skøn udsigt over byen. Bodwell High School er kendt for at være en af de bedste boarding skoler i Canada. Skolens akademiske profil i kombination med dets attraktive beliggenhed gør det til en meget populær skole blandt både canadiske og internationale elever.

På Bodwell High School tilbydes et bredt udvalg af aktiviteter. Brug din fritid på svømning, badminton eller hvorfor ikke snowboarding? Uddannelse i verdensklasse, internationale klassekammerater og Canadas natur udenfor klasseværelset - hvad kan gå galt?

Læs mere om Bodwell High School

Shawnigan Lake, Vancouver, British Columbia

På Shawnigan Lake School bor du på et campus i vidunderlige Vancouver Island i det vestlige Canada. Skolen er i absolut verdensklasse. Den er moderne, innovativ og har et stort fokus på at hver elev skal udvikles både akademisk og personligt. Skolen er vellidt af både elever og lærere og sammenholdet er rigtig godt.

På Shawnigan Lake School bor du sammen med dine klassekammerater, hvoraf mange også er internationale. På campus finder du alt du kan ønske dig – engageret personale, skolemad af bedste kvalitet og fritidsaktiviteter som du kan deltage i.

Skolen er beliggende i naturskønne Shawnigan Lake, hvor du både har adgang til fantastisk natur og storbyliv i Vancouver. Som udvekslingsstudent på Shawnigan Lake School kommer du ikke til at have et kedeligt øjeblik!

Læs mere om Shawnigan Lake School

Få sikret din skoleplads i Canada

Mød os til et gratis og uforpligtende interview, hvor vi kan tale mere om de forskellige skoler i Canada. Sammen vil vi skræddersy det perfekte udvekslingsophold til dig, for at sikre at dit store Canadiske High School-eventyr er præcist, som du gerne vil have det. 

Ansøg om et high school-år

<< Tilbage til programmer i Canada