Udveksling på vores kombi program

Lad Anna vise dig rundt i New York og hendes hjemby under hendes udvekslingsophold i USA. 

Oplev både USA og Australien på et udveklingsår!

Explorius er stolte over, at kunne præsentere et spændende udvekslingseventyr til dig. Rejs som udvekslingsstudent til både USA og Australien i det samme udvekslingsår! Det er et program fyldt med oplevelser fra start til slut. Så kontakt os allerede nu for en uforpligtende snak om mulighederne for, at netop du kan få lov at opleve disse to fantastiske lande på bare et år!

Camps i New York og Sydney er med i prisen!

Du starter dine ophold med Soft Landing Camps først i New York inden du flyver videre til din amerikanske værtsfamilie. Når du har oplevet den amerikanske livsstil og rigtig High School "spirit" i 5 måneder, flyver du videre til dit australske eventyr, som også starter med en Soft Landing Camp - denne gang i Sydney. Bedre start på dine ophold får du ikke nogen steder - og begge Camps er endda med i prisen!

High School i USA

At rejse som udvekslingsstudent i USA er spændende og fyldt med nye oplevelser. Under dit ophold vil du opleve amerikanske traditioner som Halloween og Thanksgiving. Du får lært alt om den amerikanske livsstil i din værtsfamilie. På den lokale High School kan du prøve nye fag, fritidsaktiviteter og sport - alt sammen på bare 5 måneder. Vil du vide mere om, hvad det vil sige, at være på udveksling i USA, så læs mere her.

Australien - livet "Down Under"

"Laid Back" er indbegrebet af australiernes livsstil. Australierne elsker at være udendørs, og naturen er en vigtig del af deres liv. Du kommer med sikkerhed til at prøve nye aktiviteter som f.eks. surfing, rugby eller sejlads under din tid i Australien. Så vær forberedt på et ophold fyldt med spændende aktiviteter! Vil du læse mere om udveksling i Australien, så læs mere her.

NYHED: Australien og New Zealand på et år! 

Nu har du muligheden for at komme af sted på vores helt nye kombi program hvor du får en unik chance for at opleve det bedste af Oceanien. Fem måneder i Australien og derefter fem måneder i New Zealand, hvor du både får Soft Landing Camp med i Sydney og i Auckland. Sproget er engelsk hele vejen, og oplevelserne venter kun på dig. Kom hjem med billeder af kænguruer, koalaer, Kiwi fuglen og mange flere eksotiske dyr. 

Europa kombi program

Vores Europæiske kombinationsprogram tilbyder en unik chance for at lære to sprog på et år. Du kan kombinere følgende lande i Europa: Frankrig, Spanien, Italien, Storbritannien, Tyskland og Irland. 

Hvem kan søge og hvornår rejser du?

For at komme på udveksling gælder Explorius' generelle ansøgnings betingelser.