Kombi program USA-Australien

Lad Anna vise dig rundt i New York og hendes hjemby under hendes udvekslingsophold i USA.

Oplev både USA og Australien på et udveklingsår!
Explorius er stolte over, at kunne præsentere et nyt og spændende udvekslingseventyr. Rejs som udvekslingsstudent til både USA og Australien i det samme udvekslingsår! Det er et program fyldt med oplevelser fra start til slut. Så kontakt os allerede nu for en uforpligtende snak om mulighederne for, at netop du kan få lov at opleve disse to fantastiske lande på bare et år!

Camps i New York og Sydney er med i prisen!
Du starter dine ophold med Soft Landing Camps først i New York inden du flyver videre til din amerikanske værtsfamilie. Når du har oplevet den amerikanske livsstil og rigtig High School "spirit" i 5 måneder, flyver du videre til dit australske eventyr, som også starter med en Soft Landing Camp - denne gang i Sydney. Bedre start på dine ophold får du ikke nogen steder - og begge Camps er endda med i prisen!

High School i USA
At rejse som udvekslingsstudent i USA er spændende og fyldt med nye oplevelser. Under dit ophold vil du opleve amerikanske traditioner som Halloween og Thanksgiving. Du får lært alt om den amerikanske livsstil i din værtsfamilie. På den lokale High School kan du prøve nye fag, fritidsaktiviteter og sport - alt sammen på bare 5 måneder. Vil du vide mere om, hvad det vil sige, at være på udveksling i USA, så læs mere her.

Australien - livet "Down Under"
"Laid Back" er indbegrebet af australiernes livsstil. Australierne elsker at være udendørs, og naturen er en vigtig del af deres liv. Du kommer med sikkerhed til at prøve nye aktiviteter som f.eks. surfing, rugby eller sejlads under din tid i Australien. Så vær forberedt på et ophold fyldt med spændende aktiviteter! Vil du læse mere om udveksling i Australien, så læs mere her.

Hvem kan søge og hvornår rejser du? 
For at komme på udveksling gælder Explorius' generelle ansøgnings betingelser.
Din afrejse vil ligge omkring slutningen af juli frem til midt i september. Din hjemrejse til Danmark vil ligge omkring maj/juni året efter.
Dit ophold starter med en Soft Landing Camp i New York. Camp er inkluderet i prisen.
  
Pris
Du kan læse mere om vores priser her.


Close
Mange tak for din interesse! Ved afsendelse af denne formular, vil vi enten sende dig den forespurgte information eller kontakte dig. Dine personlige data vil blive gemt i al fortrolighed og vi vil ikke udlevere dine informationer til tredje parter. Ved at fremgå på vores mailing lister vil du modtage updates, nyheder og specielle tilbud, såvel som invitationer til informationsmøder og andre arrangementer. Vælg venligst nedenfor, om du er indforstået med vores vilkår.