Udveksling i Frankrig - se dine muligheder!

Er du livsnyder og elsker du god mad? Kan du med lethed sige "C'est la vie"? Så skal du en tur til Frankrig som udvekslingsstudent! Her på siden kan du læse om vores forskellige High School programmer i Frankrig, og der vil helt sikkert være et program, som passer til dig!

Har du nogle spørgsmål til programmerne eller er det svært at vælge? Så kontakt os - vores dedikerede medarbejdere står klar til at hjælpe dig på vej!

High School Classic
Dette program er vores almindelige High School tilbud, og det er vores mest populære program. Programmet er til dig, som ønsker at komme på udveksling og ikke har specifikke krav til dit ophold. Du vil gå på en lokal skole, og bo hos en godkendt værtsfamilie nær skolen. Du har dog mulighed for at ønske en bestemt region. Du kan læse mere om High School Classic her.

High School Select
På dette program har du muligheden for at få specifikke ønsker for dit ophold opfyldt. Det kan være, at du ønsker én bestemt High School eller specifikke fag. Det kan også være, at du ønsker at efter sportsgrene eller andre aktiviteter. Dette program er dyrere end High School Classic. Er du blevet nysgerrig? Så læs mere om High School Select her.

Priser
Priserne finder du i menuen Priser og information.