Værd at vide om Frankrig


Her på siden finder du praktisk information om udveksling i Frankrig, om vores program, samt om hvem som kan søge. Savner du mere information?
Så kontakt os endelig, så fortæller vi dig alt, hvad du har brug for at vide!

Vi tilbyder følgende programmer til Frankrig: High School Classic, som er det traditionelle program til dig uden særlige ønsker for dit ophold. Du har mulighed for at tilføje områdevalg til dit program, hvis du har et særligt krav til, hvor i Frankrig du gerne vil på udveksling.

High School Select, som er for dig som har særlige ønsker til dit ophold.

Optagelseskrav: Du skal være mellem 14-18 år, og du må ikke have afsluttet en gymnasial uddannelse, se aldersgrænser

Mulighed for at ønske område: Ja, det er der mulighed for. Se mere her.

Afrejsetidspunkt: Midt/slut august , samt januar/februar.

Programlængde: Ca.10 måneder.

Skoleuniform: Nej. Skoleuniform forekommer kun i private skoler.

Sprog og sprogkundskaber: Alt vil foregå på fransk. Du skal som minimum have haft fransk i to skoleår, for at kunne tage på udveksling til Frankrig. Hvis du har læst fransk i kortere tid end to skoleår, skal du supplere med et to ugers kursus i fransk. Du kan læse mere om sprogkurset og priser her

Visum: Nej.

Forberedelse: Vi har stor erfaring med udveksling i Frankrig, og vi gør alt hvad vi kan for at forberede dig og dine forældre på dit udvekslingsår. Vi har flere forberedende møder, og du starter også dit ophold i Frankrig med en Soft Landing Camp i Paris. Camp er inkluderet i programprisen. Se mere under priser og information. 
Hvis du ønsker at lære fransk, inden dit rigtige udvekslingsår starter, har du mulighed for at tilkøbe et to-ugers sprogkursus.

Har du flere spørgsmål? Så kontakt os allerede i dag!


Close
Mange tak for din interesse! Ved afsendelse af denne formular, vil vi enten sende dig den forespurgte information eller kontakte dig. Dine personlige data vil blive gemt i al fortrolighed og vi vil ikke udlevere dine informationer til tredje parter. Ved at fremgå på vores mailing lister vil du modtage updates, nyheder og specielle tilbud, såvel som invitationer til informationsmøder og andre arrangementer. Vælg venligst nedenfor, om du er indforstået med vores vilkår.