Sprogkursus i Frankrig


Inden du starter dit eventyr i Frankrig, tilbyder vi et to-ugers sprogkursus i Angouleme. Vi anbefaler alle at deltage.

Hvem kan deltage?
Dette kursus er specielt til dig, som har studeret fransk i mindre end to år, men kan benyttes af enhver, der gerne vil styrke sine fransk kundskaber inden ankomst hos værtsfamilien.

Du vil starte med Soft Landing Camp, og derefter deltage på vores to ugers sprogkursus. Under sprogkurset bor du bo hos en midlertidig værtsfamilie, og efter kurset rejser du videre til din endelige værtsfamilie.

Program på sprogkurset
De to uger på sprogkurset vil inkludere 5 timers intensiv fransk undervisning pr. dag, og en undervisnings dag på kurset ser sådan ud:

Kl. 09.00-12.00 Undervisning  

Kl. 12.00-14.00 Frokost som du selv står for
Kl. 14.00-16.00 Undervisning

Der vil også være ture undervejs, som f.eks. en heldagstur til Angouleme og en heldagstur til Cognac.

Tilmelding og pris
I prisen er der både inkluderet kost og logi hos en værtsfamilie. Frokost vil du dog selv stå for.

Ønsker du at deltage i dette sprogkursus, er det vigtigt, at du giver os besked, inden du begynder på din ansøgning. Selve ansøgningen får du tilsendt, når du har tilmeldt dig programmet.

Se prisen på sprogkursus her!

Obs! Antallet af sprog-kursuspladser er begrænset.


Close

Mange tak for din interesse i Explorius. Explorius er en del af Educatius Group AB som består af flere forskellige partnerorganisationer indenfor udveksling. Educatius Group AB tilbyder unge mennesker muligheden for at studere i udlandet og opleve en ny kultur.

Vi tager dit privatliv meget alvorligt og vil derfor sikre, at vi giver dig alle muligheder for at kontrollere, hvordan vi kommunikerer med dig og hvordan vi bruger dine personlige oplysninger som du har delt med os.

For at behandle din anmodning beder vi dig derfor om at vælge dine præference nedenfor, ved at vælge enten "Ja" eller "Nej".

"Ét eller flere felter mangler at blive udfyldt. Vær sød at se efter og prøv igen!"