Soft Landing Camp i Paris

Udvekslingsstuderende på Soft Landing Camp i Paris, Frankrig
Explorius ønsker at give dig den bedst tænkelige start på dit ophold i Frankrig. Derfor starter alle vores udvekslingsstuderende i Frankrig deres ophold med fire dage i smukke Paris.

Den første dag på Camp går blandt andet med ankomst, check-in på vandrehjemmet samt introduktion til de kommende dage. Derudover vil der være en guide tur i Paris med bus hvor man ser hoved monomenterne. Om aftenen vil der være fælles spisning. Efter aftensmaden er der sightseeing. 

De næste tre dage starter med fælles morgenmad på vandrehjemmet, efterfulgt af blandt andet guidet tur til Montmartre og Sacré-Coeur samt Eiffeltårnet. Der vil være ture til blandet andet Pompidou Center, Louvre Museum, Grands Magasins, Opéra Garnier og meget mere. Derudover vil der også være et obligatorisk forberedelsesmøde for alle elever.

Den sidste dag går med fælles morgenmad og check-ud fra vandrehjemmet. Derefter vil du rejse videre til din værtsfamilie, eller på sprog-camp hvis dette er tilkøbt..

Campen giver dig mulighed for at vænne dig til sproget, kulturen og maden, og du vil sikkert også få nogle nye venner, som du kan dele dine oplevelser med!

Soft Landing Camp i Frankrig er obligatorisk, og er naturligvis inkluderet i prisen!


Close

Mange tak for din interesse i Explorius. Explorius er en del af Educatius Group AB som består af flere forskellige partnerorganisationer indenfor udveksling. Educatius Group AB tilbyder unge mennesker muligheden for at studere i udlandet og opleve en ny kultur.

Vi tager dit privatliv meget alvorligt og vil derfor sikre, at vi giver dig alle muligheder for at kontrollere, hvordan vi kommunikerer med dig og hvordan vi bruger dine personlige oplysninger som du har delt med os.

For at behandle din anmodning beder vi dig derfor om at vælge dine præference nedenfor, ved at vælge enten "Ja" eller "Nej".

"Ét eller flere felter mangler at blive udfyldt. Vær sød at se efter og prøv igen!"