Soft Landing Camp i Paris

Udvekslingsstuderende på Soft Landing Camp i Paris, Frankrig
Explorius ønsker at give dig den bedst tænkelige start på dit ophold i Frankrig. Derfor starter alle vores udvekslingsstuderende i Frankrig deres ophold med fire dage i smukke Paris.

Den første dag på Camp går blandt andet med ankomst, check-in på vandrehjemmet samt introduktion til de kommende dage. Derudover vil der være en guide tur i Paris med bus hvor man ser hoved monomenterne. Om aftenen vil der være fælles spisning. Efter aftensmaden er der sightseeing. 

De næste tre dage starter med fælles morgenmad på vandrehjemmet, efterfulgt af blandt andet guidet tur til Montmartre og Sacré-Coeur samt Eiffeltårnet. Der vil være ture til blandet andet Pompidou Center, Louvre Museum, Grands Magasins, Opéra Garnier og meget mere. Derudover vil der også være et obligatorisk forberedelsesmøde for alle elever.

Den sidste dag går med fælles morgenmad og check-ud fra vandrehjemmet. Derefter vil du rejse videre til din værtsfamilie, eller på sprog-camp hvis dette er tilkøbt..

Campen giver dig mulighed for at vænne dig til sproget, kulturen og maden, og du vil sikkert også få nogle nye venner, som du kan dele dine oplevelser med!

Soft Landing Camp i Frankrig er obligatorisk, og er naturligvis inkluderet i prisen!


Close
Mange tak for din interesse! Ved afsendelse af denne formular, vil vi enten sende dig den forespurgte information eller kontakte dig. Dine personlige data vil blive gemt i al fortrolighed og vi vil ikke udlevere dine informationer til tredje parter. Ved at fremgå på vores mailing lister vil du modtage updates, nyheder og specielle tilbud, såvel som invitationer til informationsmøder og andre arrangementer. Vælg venligst nedenfor, om du er indforstået med vores vilkår.