Områdeønske i Frankrig


Drømmer du om Frankrig, men måske et specifikt sted? Så har du mulighed for at ønske et område! Frankrig er inddelt i regioner, og nedenfor kan du læse lidt om de forskellige muligheder.

Bretagne
Bretagne er en fransk region, som dækker den store trekantede halvø. Bretagne er desuden regionen i Frankrig, som har den længste kystlinje. Klimaet er meget mildt med små forskelle mellem sommer og vinter. Nogle af de regionale specialiteter i Bretagne er Kougin Amann (smørkage), pandekager og bertonske kager. Da Bretagne er tæt på kysten, og klimaet er mildt, er regionen rig på "alt godt fra havet",såsom rejer, hummer og skaldyr m.m. 

Vendée
Vendée er en region som ligger i det vestlige centrale Frankrig ved Altanterhavet. Navnet stammer fra Vendée floden, som løber igennem den sydøstlige del af regionen. Der er i alt fire floder, som krydser området. Vendée er desuden kendt for at være en af de største producenter af Brioche, så hvis det er noget, som du synes er lækkert, vil det være et godt sted for dig!

Normandiet

Normandiet er en region i det nordlige Frankrig. Den mangfoldige kystlinje består blandt andet af smukke hvide kalkklipper og lange strande. Regionen byder på utrolig flot natur, og mange tager dertil for at opleve udendørs aktiviteter. Normandiet er desuden kendt for deres æbler og mælkeprodukter som smør, fløde og ost. De fleste restauranter benytter sig af lokale råvarer. Hvis du nyder god mad og autentiske kulinariske oplevelser, er Normandiet det rette for dig.

Alsace
Alsace er en historisk region i det nordøstlige Frankrig. Da regionen grænser til Tyskland og Schweiz, har Alsace derfor en blandet kultur bestående af fransk, tysk og schweizisk. 
Regionen har et semi-kontinentalt klima med kolde og tørre vintre og varme somre. 

Pays de la Loire
Pays de la Loire er en region i det vestlige frankrig med en kystlinje på Bay of Biscay og en del af Loire Valley, som er kendt for dets vingårde. 

Charentes
Charentes er en region i det sydvestlige Frankrig i Nouvelle-Aquitaine området og er opkaldt efter Charentes floden, som er den vigtigste flod i regionen. Regionens to største byer Angouleme og Cognac ligger ved siden af denne flod. 

Provence
Provence er en region i det sydøstlige Frankrig, som grænser til Italien og det Mediterranske hav. Regionen er kendt for alsidige landskaber lige fra de sydlige Alper til vingårde, olivenplantager, pinjetræ skove og lavendel marker. Mod syd ligger Côte d'Azur, som er den franske riviera, hvor den elegante by Nice ligger. I dette område finder du også de smukke byer som Saint Tropez og Cannes, der begge ligger ved kysten.

Rhône
Rhône regionen er placeret i det østlige af Frankrig. Regionen er opkaldt efter floden, Rhône. Mod nord ligger Bourgogne og mod vest grænser det mod regionen Auvergne, og mod syd grænser det mod Languedoc-Roussillon. 

Midi-Pyrénées
Midi-Pyrénées er en region i det sydlige Frankrig, som grænser op til Spanien via Pyrenees bjergene. Hovedstaden i regionen er Toulouse. Regionen har en smuk natur og byder derfor på mange muligheder indenfor udendørs aktiviteter.

Områdeønsker
Du har også mulighed for at ønske områderne South West, Central eller North. Disse områder inkluderer forskellige destinationer i henholdvis den nordlige del, den sydøstlige del eller den centrale del af Frankrig.

Vi kan ikke love, at du får dit områdeønske opfyldt, men vi kan love, at vi vil arbejde hårdt på sagen. Du betaler naturligvis også kun for området, hvis du får dit ønske opfyldt. Du kan læse mere om vores priser for områdeønske her.

Du er meget velkommen til at kontakte os på kontoret for mere information.