High School Select i Frankrig

Udveksling og High School i Frankrig
Drømmer du om udveksling i Frankrig, har du nogle bestemte krav til dit ophold? Så er High School Select programmet det helt rette for dig! Her har du nemlig mulighed for at vælge, hvilken by du ønsker at bo i, hvilken skole du ønsker at gå på, hvilke fag du gerne vil have eller måske har du nogle aktiviteter, som du gerne vil dyrke!

Livet i Frankrig
I dette program har du mulighed for at vælge, i hvilken by du gerne vil bo, eller hvilken skole du vil gå i under dit udvekslingsår. Uanset hvor du dog ønsker at opholde dig, vil du komme til at opleve den franske livsstil. Du kommer til at bo hos en lokal familie, som vil give dig et fantastisk indblik i en helt almindelig fransk hverdag. Under dit år i Frankrig vil du helt sikkert stifte bekendskab med mange traditioner samt opleve den rigtige franske kultur.

Værtsfamilien 
Da du i dette program først vælger område og/eller skole, vil din værtsfamilie blive fundet efterfølgende. I High School Select programmet modtager værtsfamilierne et mindre tilskud for at have en studerende boende. Dette er anderledes end High School Classic programmet, hvor værtsfamilien ikke får betaling. Men uanset hvad, så er Frankrig en fantastisk destination, hvor du får mulighed for at lære verdens mest romantiske sprog og nyde den fine franske livsstil!

Din High School
Som Select elev har du mulighed for at vælge, hvilken skole du gerne vil gå på under dit udvekslingsår, samt hvilke fag du ønsker at læse. Det kan også være, at du har nogle specifikke interesser eller aktiviteter, som du ønsker at dyrke. Der er masser af gode muligheder for at kombinere akademiske fag med lidt anderledes fag samt interesser.

Du kan se nogle af de skoler vi anbefaler på vores Select program.

Hvem kan søge og hvornår rejser du?
For at komme på udveksling i Frankrig gælder Explorius' generelle ansøgnings betingelser.
På vores Select program i Frankrig er der et krav om, at du skal have haft fransk i mindst to år. Har du haft fransk i mindre en to år, skal du tilmelde dig vores to-ugers sprogkursus, inden du rejser videre til din værtsfamilie. Du kan læse mere om sprogkurset og priser her.

Din afrejse vil ligge i slutningen af august, og din hjemrejse vil ligge i juni året efter. Dit ophold vil starte med en Soft Landing Camp i Paris. Camp er inkluderet i prisen.

Priser
Prisen afhænger af, hvilken skole du vælger. Du kan læse mere om vores priser for et skoleår her