Skoler vi anbefaler


Når du vælger Select programmet til Frankrig, har du mulighed for selv at vælge den skole, som du ønsker at gå på. Vi samarbejder med en række skoler i Frankrig, så du har mulighed for at vælge den skole, som passer til dine ønsker og behov.

Skolerne tilbyder mange forskellige fag og aktiviteter samt mulighed for at komme på boarding school, hvor du bor på et campus. Her kan du se en oversigt over nogle af skolerne, som vi anbefaler.

Er du i tvivl om, hvilken skolen du skal vælge? Så kontakt os, så vi kan hjælpe med at vejlede dig til den helt rette skole!

Lycée Vatelot - beliggende i byen Toul
Skolen går meget op i at følge hver enkelt elev individuelt. På den måde vil skolen sikre, at hver enkelt elev opnår den bedst mulige succes. På denne skole har du mulighed for at læse mange forskellige fag, såsom matematik, engelsk, tysk, spansk, latin, italiensk, filosofi, samt meget mere. 

Du kan læse mere om skolen og hvilke fag der tilbydes her.

Suger High - beliggende i byen Vaucresson
Skolen fokuserer på personlig udvikling hos hver enkelt elev og hjælper hver enkelt elev individuelt. Livet på skolen er organiseret efter et fundament, som bygger på gensidig respekt, tillid og ansvar. På skolen har du mulighed for at lære forskellige sprog såsom kinesisk, spansk, italiensk, samt dyrke sport som badminton, basketball og meget mere.

Du kan læse mere om skolen og hvilke fag der tilbydes her.

Lycée Saint Louis - beliggende i byen Crest
Skolens filosofi indenfor uddannelse baserer på kommunikation. Derfor har denne skole en web-radio, som er eleverne selv står for. De benytter radion til at dele informationer og nyheder med hinanden. På denne skole kan du læse fag som blandt andet inkluderer sprog, matematik, historie, fysik og kemi, filosofi og meget mere.

Du kan læse mere om skolen og hvilke fag der tilbydes her.

Institut Sainte-Thérèse - beliggende i byen Ozoir la Férrière, som hører til Paris
Denne skole har en af regionens bedste resultater indenfor eksaminer. Professorerne hjælper meget nøje hver enkelt elev, som medfører gode resultater. Skolen tilbyder fag og aktiviteter som kinesisk, spansk, tysk, fodbold, dans, judo, ridning, drama, music og meget mere.

Du kan læse mere om skolen og hvilke fag der tilbydes her.

Le Caousou - beliggende i byen Toulouse
Skolen er en 140 år gammel privat skole. Skolen bestræber sig på at være den mest ansvarfulde, åbensindede og succesrige skole, og baseres på engagement fra alle parter. Skolen tilbyder sprog, som tysk, spansk, kinesisk, samt andre fag og aktiviteter som sport, badminton, fitness og mulighed for at gå til drama.

Du kan læse mere om skolen og hvilke fag der tilbydes her.

Lycée Jean Brito - beliggende i Brittany regionen
Skolen vil gerne hjælpe eleverne til at efterleve deres ambitioner. Derfor vil alle elever gå derfra med et solidt personligt projekt. Skolens vejledere skræddersyer træning, samt vejledning til hver enkelt elev, for at hjælpe til at karrieredrømmene kan blive virkelighed. Skolen tilbyder fag som engelsk, spansk, italiensk, biologi, økonomi, fysik, samfundsfag og meget mere.

Du kan læse mere om skolen og hvilke fag der tilbydes her.

Lycée Charles Peguy - beliggende i byen Gorges
Skolen er en meget dynamisk privat skole. Skolen tager imod elever med mange forskellige baggrunde, og fokuserer på hver enkelt elevs erfaringer for at sikre den bedste succes for eleven. Skolen tilbyder fag som samfundsfag, fysik og kemi, biologi, psykologi, litteratur og en række forskellige tilvalgsfag. Skolen tilbyder også en række sportsgrene.

Du kan læse mere om skolen og hvilke fag der tilbydes, lige her.

Hvis ingen af ovenstående skoler passer til dig, så kontakt os. Vi har flere skoler vi kan tilbyde og hjælper dig gerne, med at finde den helt rette!