High School programmer i Frankrig

Vi tilbyder en række forskellige high school programmer i Frankrig. Du kan vælge mellem Classic High School, Kombi, Select High School, og Boarding School.

Læs mere om de forskellige programmer herunder og find det program, som passer dig bedst.

Classic High School – vores mest populære program

Vores Classic High School program er det traditionelle udvekslingsprogram, som er vores mest populære program. Når du tilmelder dig et klassisk high school program i Frankrig, får du en værtsfamilie, som kan bo overalt i landet.

Du kan bo hos en værtsfamilie i en idyllisk landsby tæt på slotte og vingårde, du kan bo tæt på trendy Paris, Montpellier eller Nantes, eller et sted langs den franske Riviera. Det afhænger af, hvor din kommende værtsfamilie bor. Når værtsfamilien har valgt, at du skal bo hos dem, finder vi en skole i området.

Classic High School er det perfekte program for dig, som vil have en oplevelse af det ægte Frankrig og opleve en hverdag i landet og den franske livsstil. Du kan tilmelde dig vores Classic High School program i Frankrig for et semester eller et helt studieår.

Områdeønsker kan tilkøbes

Hvis du drømmer at bo i en bestemt region i Frankrig, er det muligt at tilkøbe et områdeønske

Vi tilbyder et bredt udvalg af områdeønsker i hele Frankrig. Vælg om du vil bo i nord eller syd, eller hvad med at bo i en region langs kysten? Mulighederne er mange!

Vær oppmerksom på, at antallet af pladser til hvert område er begrænsede. For at sikre din plads, anbefaler vi, at du ansøger om et år på udveksling så hurtig som muligt. Først til mølle-princippet gælder!

Se priser for vores Classic High School program i Frankrig.

Se vores områdeønsker

Ansøg om Classic High School

 

Kombi – se mere af Europa

Med Explorius’ Kombi program får du en unik mulighed for at opleve high school livet i både Frankrig og et andet europæisk land. Vælg mellem Frankrig og Spanien, Italien eller Tyskland.

Dette er den perfekte mulighed for dig, som er interesseret i at læse i to forskellige lande og lære to nye sprog på ét år. Tilmeld dig vores Kombi program og få mest muligt ud af dit high school ophold i Europa.

Når du vælger Frankrig som en af destinationerne i dit Kombi program, starter dit udvekslingsår med en Soft Landing Camp i Paris. Efter campen flytter du hjem til din franske værtsfamilie, hvor første del af dit udvekslingseventyr starter. Med dette program, kan du vælge at rejse hjem og fejre jul, før du flytter videre til det nye land på dit udvekslingseventyr.

Se priser for vores Kombi program

Ansøg om Kombi program

Select High School – Frankrig som du ønsker

Hvis du har et specifikt ønske om, hvordan dit udvekslingsår i Frankrig skal se ud, er programmet Select High School noget for dig. Vi samarbejder med en række af skoler fordelt over hele Frankrig, også i populære områder som Toulouse, Nantes og Paris.

Du oplyser os om dine præferencer angående lokation, sport, aktiviteter og fag, og sammen skræddersyr vi dit udvekslingsår i Frankrig lige som du kunne tænke dig.

Du kan tilmelde dig vores Select High School program i Frankrig for et semester eller for et helt skoleår.

Se vores mest populære skoler i Frankrig.

Se priser for vores Select High School

Ansøg om Select High School

Boarding School – læs og bo på campus

Boarding School er for dig, som ønsker en god uddannelse, samtidig med at du oplever livet på campus. Ved at gå på en boarding skole i Frankrig, både læser og bor du på skolens område sammen med dine klassekammerater. Dette er den oplagte mulighed for dig, som gerne vil forberede dig på en akademisk uddannelse, deltage i spændende aktiviteter efter skole, og lære studerende fra hele verden at kende.

Vælg mellem et udvekslingsår i byen Gorges, som ligger lige uden for Nantes, eller i byen Épinal, som ligger i det nord-østlige Frankrig. Skolerne har et bredt udbud af sport, aktiviteter og fag. Læs design, kinesisk eller filosofi, eller gå til bodybuilding, golf, ridning, tennis eller svømning.

Se boarding schools i Frankrig.

Se priser & stipendier for Boarding School

Ansøg om Boarding School

<< Tilbage til Frankrig