Vælg hvor i Frankrig, du gerne vil studere

Med Explorius får du en unik mulighed for at vælge, hvor i Frankrig, du vil bo i dit år på high school.

 

Når du ansøger om et år på high school på vores Classic High School program, kan du vælge at tilkøbe et områdeønske. Så længe vi har ledige pladser i dit ønskede område, kan du vælge det. Så ansøg i god tid, først til mølle-princippet gælder! 

 

Ansøg om et år på high school

Vores udvalg af områdeønsker

I Frankrig tibyder vi et bredt udvalg af Regionsvalg.

Du kan læse mere om de forskellige områdeønsker herunder. Områderne er listet i alfabetisk rækkefølge.

 

Regionsvalg – vælg din foretrukne region

Hvis du har en favoritregion i Frankrig allerede nu, kan du vælge netop den region via vores Regionsvalg

 

Du kan vælge, om du vil studere i den historiske, nordlige provins Normandiet eller Occitane i det populære sydfrankrig, for blot at nævne to af vores mange regioner!

 

Priser på områdeønsker

Bretagne

Bretagne er en halvø og kendt for at være en af de smukkeste regioner i Frankrig. Området er omgivet af den engelske kanal og Biscayabugten, hvilket betyder en masse strande og vigtige historiske steder.

 

Centre-Val de Loire

Centre-Val de Loire er et område i den centrale del af det nordlige Frankrig, ikke langt fra byer som Paris og Nantes.  

 

Området er især kendt for sine mange vinmarker og slotte, som gør det til et ideelt sted for dig, som gerne vil have en idyllisk oplevelse i hjertet af Frankrig.  

 

Ansøg om et år på high school

Alsace

Du finder Alsace i den nordøstlige del af Frankrig, grænsende op til Belgien, Luxenborg, Schweiz og Tyskland. Det er den eneste region i Frankrig, som grænser op til mere end to lande, hvilket giver området et multikulturelt islæt.

 

Strasbourg er den største by i regionen og er meget populær blandt udvekslingselever, turister og franskmænd.

 

Hauts-de-France 

Nord for hovedstaden Paris finder man regionen Hauts-de-France. Regionen grænser op til Belgien og England via den engelske kanal.

 

Det er Frankrigs anden mest befolkede region med den charmerende by Lille som hovedstad.

 

Normandiet

Du har sikkert hørt om Normandiet og D-dag i skolens historietimer. Nu har du muligheden for at have dit udvekslingsår i den historiske og verdenskendte region.

 

Forbered dig på et udvekslingsophold med historisk islæt, dage på stranden og mulighed for at besøge mange fantastiske slotte.

 

Ansøg om et år på high school

 

Nouvelle-Aquitaine

Nouvelle-Aquitaine ligger langs kysten i den sydøstlige del af Frankrig. Her finder man den populære by Bordeaux, som også kaldes verdens vin-hovedstad.

 

Nouvelle-Aquitaine er den førende region inden for forskning og innovation og tiltrækker studerende fra hele verden til områdets universiteter. At være udvekslingselev her er et fremragende valg!

 

Occitane 

Occitane er en smuk region i den sydlige del af Frankrig, tæt på den spanske grænse. I denne region finder du byer som Montpellier og Toulouse.

 

Regionen har et varmere vejr end den nordlige del af landet, perfekt for dig, som gerne vil bo i et tempereret klima.

 

Pays de la Loire

Pays de la Loire er en region i den vestlige del af Frankrig hvor du finder byerne Nantes og Angers. Regionen er hjemsted for nogle af Frankrigs smukkeste slotte.

 

Hvis du har en bucket liste mens du er i Frankrig, skal nogle af de smukke slotte helt sikkert på den!

 

Ansøg om et år på high school

Få sikret dit områdeønske i Frankrig

Få en snak med os til et uforpligtende møde, hvor vi kan fortælle dig meget mere om vores områdeønsker og udvekslingsprogrammer i Frankrig.

 

Men vent ikke for længe! Vi har et begrænset antal pladser i hver region og de er ret så populære, så få sikret din plads, mens det stadig er muligt.  

 

Ansøg om et år på high school

<< Tilbage til Frankrig