Vores mest populære skoler i Frankrig

Når du tilmelder dig vores Select High School eller Boarding School-program, får du mulighed for at vælge hvilken skole i Frankrig du gerne vil gå på.

Dette er perfekt for dig som allerede har en klar ide om hvordan din udveksling i landet skal se ud. Måske vil du gerne have nogle bestemte fag, kunne udøve din favorit sport eller studere i en særlig by.

Vi tilbyder en lang række skoler henover Frankrig. Nedenfor finder du vores mest populære high schools og boarding schools.

Ansøg om et high school-år

High schools i Frankrig

Nedenfor finder du vores udvalg af mest populære high schools indenfor vores Select High School program.


Suger Institution, Vaucresson

Studer på Suger Institution i Vaucresson – kun 20 minutter fra Paris!

Når du studerer her, får du en perfekt blanding mellem natur og storbyliv. Vaucresson er kendt for sine enorme grønarealer, sin velstand og rolige omgivelser. Paris-forstaden er beliggende i nærheden af både Versaille med dets berømte kongelige slot, samt Paris by.

Suger Institution er en skole med stor fokus på digitalisering og tilbyder kurser i programmeringssprog Python og JavaScript, hvor eleverne lærer at opbygge hjemmesider og videospil. Andre programmer er økonomi, samfundsstudier og litteratur, hvor IT-orienterede emner ofte er valgfrie.

Skolen tilbyder desuden et stort udvalg af forskellige klubber, indenfor blandt andet teater, dans og musik. At vælge denne skole passer endda til dig som spiller tennis, golf, basket eller som dyrker ridning.

Le Caousou, Toulouse

Le Caosou er beliggende i det centrale Toulouse, en meget smuk by i det sydlige Frankrig – ikke langt fra den spanske grænse.

Skolen er en privatskole som er over 140 år gammel. Hele 2000 elever går her, hvilket indebærer at du har en stor mulighed for at lære massevis af mennesker at kende under dit år på udveksling, både fra Frankrig og fra andre lande.

De vigtigste fag som tilbydes på skolen, er naturvidenskab, litteratur og økonomi. Skolen tilbyder desuden mange interessante sportsgrene som du kan udøve, såsom fægtning og klatring, samt sprogkurser som kinesisk og italiensk, udover fransk.

Institut Saint-Dominique, Nancy

Institute Saint-Dominique er en mere end 150 år gammel skole i den livlige by Nancy i det nordøstlige Frankrig.

Skolen har et stort fokus på fag som naturvidenskab, teknisk, ingeniør og matematik, såvel som litteratur, sprog, sundhed og management. Sprogkurser, udover fransk og engelsk, tilbydes der blandt andet latin, græsk, kinesisk og italiensk. Klasserne på skolen er små og et stort fokus lægges på eleverne individuelle udvikling, både som person såvel som akademiker.

Nancy er en blomstrende by, da både universitet, massevis af sportsklubber og museer findes tæt beliggende. Indenfor to timer kan du med offentlig transport komme til hovedstaden Paris, og du er endda også tæt på grænselandene Tyskland, Belgien, Luxemburg og Schweiz, når du vælger Nancy som dit studiested.

Boarding schools i Frankrig

Nedenfor finder du vores udvalg af mest populære skoler indenfor vores Boarding School program.


Institut Sainte-Thérèse, Ozoir la Férrière

Institut Sainte-Therese er en kostskole beliggende 45 minutter udenfor Paris og 25 minutter fra skønne Disneyland Paris.

Denne prestigefyldte skole er en af de bedste i regionen og har fremragende lærere, som har et stort fokus på hver elev individuelt. Eleverne her er meget højtpræsterende, ambitiøse og velkommende mod internationale udvekslingsstudenter.

På Institut Sainte-Therese findes en golfbane, en stald, fire forskellige træningshaller og svømmebassiner. Der findes endda forskellige klubber og unikke kurser at tilmelde sig - såsom pilot træning! Med et højhastighedstog kommer du nemt ind til Paris centrum, hvor du kan besøge monumenter, museum og skønne parker med dine venner i løbet af weekenden.

Som studerende og boende på denne boarding skole kommer du til at have et år på udveksling fyldt med nye bekendtskaber og franske oplevelser.

Notre-Dame-Saint-Joseph, Épinal

Notre-Dame-Saint-Joseph er en privatskole og kostskole beliggende i smukke Épinal i det nordøstlige Frankrig.

Her er du tæt på grænselandene Schweiz, Luxemburg, Tyskland og Belgien, samt de populære franske byer Strasbourg og Nancy. Skolens vigtigste fag er naturvidenskab, økonomi, teknisk, samt der tilbydes et unikt Hotel Management and Hospitility-program.

1500 skoleelever går på skolen, hvoraf mange af dem er internationale. Sport som tilbydes på Notre-Dame-Saint-Joseph er golf, bordtennis, svømning, basket, bodybuilding og løbning, blandt andet.

Det er et godt valg for dig som vil have mulighed for at læse en akademisk og faglig uddannelse, samt vælge blandt et stort udvalg af fag og kurser.

Få sikret din skoleplads i Frankrig

Mød os til et gratis og uforpligtende interview, hvor vi taler mere om de forskellige skoler i Frankrig.

Sammen vil vi skræddersy det perfekte udvekslings-år til dig, for at sikre at dit franske udvekslingseventyr er præcis som du ønsker det skal være.

Ansøg om et high school-år

<< Tilbage til udvekslingsprogrammer i Frankrig