Værd at vide om Tyskland


Her på siden finder du praktisk information om udveksling i Tyskland. Savner du mere information? Så kontakt os endelig, så fortæller vi dig alt, hvad du har brug for at vide!

Vi tilbyder følgende program til Tyskland: High School Classic, som er vores traditionelle program til dig uden særlige krav for dit ophold. 

Optagelseskrav: Du skal være mellem 14-18 år, og du må ikke have afsluttet en gymnasial uddannelse, se aldersgrænser.

Mulighed for at ønske område: Nej.

Afrejsetidspunkt: Midt august, samt januar eller februar.

Programlængde: Ca. 10 måneder.

Skoleuniform: Nej.

Sprog og sprogkundskaber: Alt vil foregå på tysk. Der er ingen krav om, at du skal have kendskab til tysk, inden du tager på udveksling. 

Visum: Nej.

Forberedelse: Vi har stor erfaring med udveksling i Tyskland, og vi gør alt, hvad vi kan for at forberede dig og dine forældre på dit udvekslingsår. Vi har flere forberedende møder, og du starter også dit ophold i Tyskland med en Soft Landing Camp i Mannheim. Camp er inkluderet i programprisen. Se mere under priser og information.

Har du flere spørgsmål? Så kontakt os allerede i dag!Close
Mange tak for din interesse! Ved afsendelse af denne formular, vil vi enten sende dig den forespurgte information eller kontakte dig. Dine personlige data vil blive gemt i al fortrolighed og vi vil ikke udlevere dine informationer til tredje parter. Ved at fremgå på vores mailing lister vil du modtage updates, nyheder og specielle tilbud, såvel som invitationer til informationsmøder og andre arrangementer. Vælg venligst nedenfor, om du er indforstået med vores vilkår.